Ulice 20.4.2017 - 3234. díl - Aničce se přitižuje

Anna Lišková se snaží vyrovnat s bolestivou skutečností, že její muž čeká dítě s jinou, dítě, které ona sama s ním mít nemohla. Kromě rodiny a Bedřichovy kapely o tom zatím nikdo jiný neví. Anna si své smutné tajemství nechává pro sebe. Trápí se kvůli tomu, nemůže myslet na nic jiného, neví, co s nimi bude dál. Permanentní stres se na její psychice bohužel podepisuje čím dál víc. Dnes se dokonce stane něco, co by se za normálních okolností nestalo, něco, co nejen Annu dost vykolejí... Co se Anně přihodí? Co by ji mělo varovat?

Setkání Veroniky a Ryby

Vlastimilu Peškovi se ani trochu nechce do lázní, které mu lékař předepsal právě na období začátku rybářské sezony. Amálie a Adriana ale berou jeho hudrování s nadhledem. Adrianu by hlavně zajímalo, jestli se děda náhodou nepotkal s Evženem…

Vlastimila Peška i Amálii docela zarazí, že se jich Adriana ptá právě na Evžena. Ta nakonec přizná, že se s ním již delší dobu neviděla. Pořád čeká, až se jí ozve, jenže marně. Pomalu to vypadá, jako by se jí po jejich posledním incidentu vyhýbal. A tak Adriana požádá dědu, aby Evženovi zavolal. Ten to však překvapivě odmítne… Jak to spolu mají Adriana a Evžen? Čím Evžen Adrianu překvapí? Co plánuje? A co praskne na Luboše, který se náhodou potká s Peškovými?

Rudolfova oběť

Jitku hodně překvapí, když najde Simonu brzy ráno v salonu. Simona jí navíc přizná, že v kadeřnictví opět strávila noc. Jenže tentokrát to není kvůli práci. Simonu mrzí hádka s Rudolfem, ale bohužel neví, jak se s ním před jeho odjezdem usmířit. Ovšem usmiřování ji čeká také v pekařství, kde jí uražená Nyklová nic nedaruje… Co Rudolf udělá kvůli Simoně? K čemu Rudolf nechtěně navede Tondu? A jak nakonec dopadne jeho odjezd?

Další ťafka pro Anču

Bedřich se hned ráno ujistí, že mu Jarda opravdu přivezl slíbený křovinořez. Přizná se mu, jak je rád, že s Ančou po dlouhé době zase podniknou něco společně. Doufá, že jim to pomůže k prolomení dalších ledů a návratu do normálu. Bedřich však nepřestává myslet ani na Jindru, které se snaží být oporou… Co dnes vykolejí Anču? Co zarazí Bedřicha? Co by mělo být pro všechny varovným signálem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz