Ulice 24.4.2017 - 3236. díl - Problematický Adrianin podnájem

Krátkodobé pronájmy jsou sice výhodné, ale mají i svá úskalí. Na ta narazí také Adriana Pešková, která se rozhodla krátkodobě pronajímat garsonku v podkroví svého domu. Takové pozdvižení, o jaké se jí postarají další hosté, tu už dlouho nebylo. Přitom vše zpočátku vypadá naprosto bezproblémově. Jenže chybička se vloudí. Její hosté nejsou manželé, nýbrž milenci. A rozzuřená manželka si právě dnes přijede vyřizovat své účty. Kdo všechno bude svědkem tohoto cirkusu? A co na to Adriana?

Narozeniny Terezy a Matěje

Matěj a Tereza slaví narozeniny, ovšem neplánovaný mejdan si užili už včera. Proto dnes nemají na další party ani pomyšlení. Tereze se vzhledem ke včerejšku opravdu hodí dárek od Davida, kterým u ní hodně zabodoval…

Matěj čelí nečekaným trablům ve své firmě, která je pro něj nyní na prvním místě. Bleskový rozjezd ho navnadil, teď ale přichází první vystřízlivění z podnikatelské euforie. Matěj začíná poznávat i stinnou stránku svého byznysu… Co Matěje roztrpčí? S čím se dnes pochlubí Hedvika? A čím Terezu překvapí Alena?

Adrianiny trapasy

Adriana má den trapasů. Ráno vyruší hosty v apartmánu v tom nejlepším, později si trochu zavaří i kvůli seznamce. Ovšem trapasu se nevyhne ani Amálie. Zatímco Adriana bere své přehmaty s nadhledem, Amálii ten její hodně zamrzí. Něco takového se jí totiž ještě nikdy nestalo. A Věrka, jíž se Amálii faux pas týká, ji v tom navíc pořádně vykoupe… Co se stane? Proč bude v Peškově domě zase jednou velké pozdvižení? A jaké následky bude tento poprask mít?

Jirka a Digi na křižovatce

Jirka se snaží pracovat na vztahu s Digi. Vezme si týden dovolené, aby Digi vynahradil to, jak na ni neměl kvůli práci čas. Jenže i Digi je docela zaneprázdněná, a tak se domluví na večer. Bohužel každý z nich si ten večer představuje trochu jinak. A nejen to. Zamilovaný Jirka navrhne Digi něco, co je pro ni jen dalším rozčarováním, něco, co jako ji jen utvrdí v tom, že jejich vztah vnímá úplně jinak než ona… Čím se Jirka nechtěně dotkne Digi? Co pro ni bude poslední kapkou? Znamená to jejich rozchod?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz