Ulice 28.4.2017 - 3240. díl - Martin školí Filipa

Téměř žádný rodič dospívajícícho dítěte se tomu nevyhne, přestože by to velmi rád udělal. Před chvílí byli jejich potomci ještě malými caparty, teď s nimi musí řešit prevenci při jejich prvních sexuálních pokusech. Tentokrát to padne na Martina Maléře, jenž se odhodlá k chlapskému rozhovoru s patnáctiletým synem Filipem. Jenže odhodlání je jedna věc a reálný rozhovor s dítkem věc druhá... Jak to Martin zvládne? A co na to Filip, jenž je už nějaký ten pátek zamilovaný do spolužačky Martiny?

Karla se nelíbí Věrce

Karla a Mára posedí dlouho do noci. Ani jeden z nich si neuvědomí, jak rychle čas utíká. Je jim spolu dobře, rozumí si, proto je potěší náhodné setkání hned následujícího dne. Karla se totiž vypraví za Adrianou, aby s ní domluvila pronájem garsonky pro Bruna…

Setkání Karly a Máry se ani trochu nelíbí Věrce, která má o Karle už své mínění. Rozhodně ji nepovažuje za vhodnou partnerku pro svého syna. Mára s ní ale právě tohle odmítá řešit. Jenže Věrka si prostě nedá pokoj… Čím Věrka vykolejí Máru? Jak je na tom zdravotně? A jak to spolu mají Mára a Karla?

Ťafka pro Filipa

Martin sice Filipovi dovolí, že smí o víkendu odjet na spolužákovu chatu na mejdan, ovšem pod podmínkou, že budou mít s Martinou rozum. Filipovi není rozhovor na toto téma moc příjemný, takže tátu hned ujistí, že nemusí mít obavy. Jenže dalšímu chlapskému rozhovoru se ti dva stejně nevyhnou… Co bude pro Filipa velkou ťafkou? Jak mu dopadne dnešní kontrola u lékaře? A čím Martin vykolejí Veroniku?

Víkend v Amsterodamu

Zuzaně se nečekaně naskytne možnost odjet na víkend za Frantou a jeho rodinou do Amsterodamu. Nabídne Anče, aby i s Bedřichem jeli s ní, čímž Anču dost zaskočí. Evidentně s něčím takovým vůbec nepočítala. Veronice se pak Anča svěří, že si nedovede představit, jak by nyní víkend s Bedřichem zvládla… Jak se Anča nakonec rozhodne? Čím překvapí Bedřicha? A co chystá Jindra?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz