Ulice 1.5.2017 - 3241. díl - Martin chce další dítě

Je první máj, lásky čas. Dnešek si přímo koleduje o romantické chvíle s těmi, které milujeme, o polibky pod rozkvetlou třešní i vášnivá objetí. Veronika a Martin Maléřovi jsou spolu už přes dvacet let, mají dvě dospívající děti, ale právě teď prožívají nádhernou renesanci svého vztahu. Opět jsou do sebe až po uši zamilovaní, opět to mezi nimi hodně jiskří. Martin tentokrát překvapí Veroniku návrhem, který by změnil celý jejich život, návrhem, o kterém sám už delší čas uvažuje. Rád by měl další dítě. Co na to Veronika? Budou mít jejich děti Filip a Rozina za rok dalšího sourozence?

První máj Anče a Bedřicha

Anča a Franta přijedou z Amsterodamu pozdě v noci, ale vysmátí a v pohodě. Franta hned prozradí Bedřichovi trapas, který se Anče stal v Německu, kde na chvíli zastavili na pumpě. Samotná Anča to bere s nadhledem, dokonce na to téma ještě i žertuje…

Anča normálně komunikuje také s Bedřichem, jako by byla krize mezi nimi zažehnána. Bedřicha Ančina proměna povzbudí k návrhu, který by ještě před týdnem považoval za utopii. Rád by s Ančou strávil hezké prvomájové odpoledne jako kdysi, když jim to v manželství klapalo. Anču tím ale přeci jen docela zaskočí… Jak si Bedřich a Anča nakonec užijí dnešní sváteční den? Čím Bedřicha překvapí Matouš a Ondra? A co trochu rozhodí Anču?

Martinův překvapivý návrh

Martin a Veronika mají po hodně dlouhé době den jen pro sebe. První máj si užijí jako každá jiná zamilovaná dvojice. Ráno si zpříjemní milováním, odpoledne dojde i na romantickou schůzku. Martin ale nasadí Veronice hned ráno pořádného brouka do hlavy návrhem, aby měli ještě jedno dítě… Jak si to Martin představuje? Co na to Veronika? A co moc nepotěší Filipa?

Simonin První máj

Simona se sice tváří statečně, ale po Rudolfovi se jí stýská čím dál víc. Zvláště dnes to na ni opět dolehne, a to nejen kvůli prvnímu máji. Velkou oprou jí je Lumír, který na ni nezapomene ani v tento sváteční den. Nad vodou ji hodně drží také Jitka a Mirka, které nečekaně dorazí do salonu… Proč Jitka i Mirka prchnou od svých manželů? S čím se jim Simona věří? A co si dámy naplánují?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz