Ulice 3.5.2017 - 3243. díl - Digi a Jirka na zcestí

Digi Stránská a Jirka Herman se milují, rádi by byli spolu, ale v poslední době to vypadá, že každý z nich žije snad v úplně jiném vesmíru. Pro ovdovělou Digi jsou na prvním místě její sedmiletá dvojčata, pro kriminalistu Jirku Hermana byla nejvyšší prioritou odjakživa práce. Dají se tyto dva světy vůbec někdy skloubit? Digi tomu už přestává věřit. Podle toho vypadá i její rozhodnutí, jež oba dva hodně zabolí. Mají ještě šanci? U koho najde Digi překvapivě velkou oporu?

Simonin těžký den

Simoně se od rána nedaří. Nejprve si s Rudou nemůže popovídat kvůli špatnému signálu, pak ji svými zprávami z domácího bojiště moc nepotěší Tonda. Oproti jeho předpokladu Mirka do rána nevychladla…

Todna a Mirka mají doma pořád dusno, ovšem Tonda si z toho na rozdíl od Simony nic nedělá. Simonu ale mrzí, co se stalo. Doufá, že jí Mirka odpustí a že se brzy usmíří. Jenže ta ji i Jitku překvapí výpovědí na minutu. Simona to přesto nevzdá a pokusí se Mirce znovu vše vysvětlit… Co Mirku štve nejvíc? Dá Simoně ještě šanci? Čeho se Simona obává?

Anča to už nezvládá

indra by ráda probrala s Bedřichem návrhy dětského pokoje. Jarda to zaslechne a hned Bedřichovi nabídne postýlku po Jonášovi. Bedřich je za to rád, jenže dobrá nálada mu dlouho nevydrží. S Ančou to jde z kopce, dělá mu čím dál větší starosti. Také Franta si všímá, jak je Anča vystresovaná… Co oba dva zarazí? Co by pro ně mělo být varovnými signály? Jak na tom Anča je?

Překvapení pro Štěpána

Štěpána nemile překvapí, když opět narazí na Tonyho. Tentokrát na něj natrefí v Coolně, kde Tony obsluhuje. Ten si ho ve svém podniku náležitě vychutná. Setře ho informací, že mu bar patří, což je pro Štěpána překvapivá novinka. Štěpánovi to moc velkou radost neudělá stejně jako Matějův návrh, aby zítra udělali právě v Coolně menší mejdan… Jak dopadne Jirkův boj o Digi? Dostane ještě jednu šanci?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz