Ulice 8.5.2017 - 3246. díl - Výlet Davida a Terezy

Jak strávit den volna? Tereza Jordánová a David Kučera, kolegové ze školy a zároveň spolubydlící, si spolu vyrazí na kolo. Nudit se při tom rozhodně nebudou, protože David vybral trasu i občerstvení Tereze přímo na tělo. Té se ale stane malá nehoda, která odstartuje sled událostí, jež završí menší trapas. A týkat se to bude právě Davida… Co se stane? Jak se to dotkne i Aleny?

Matěj může jen závidět Tereze a Davidovi, kteří si užívají dnešní svátek. Ráno si oba přispí, pak se rozhodnou vyrazit na slíbenou projížďku na kole. Ještě před tím ale David překvapí Terezu nečekaným dárkem…

Davida zaujaly Tereziny plány na léto natolik, že jí přiveze svoji letitou učebnici francouzštiny s kazetou s lekcemi i starým kazeťákem. Terezu tím hodně potěší, protože něco takového nečekala ani snu. Matějovi se o velké překvapení postará zase Ota… Co Matěje zarazí? Jak na tom Ota je? Před čím bude Tereza varovat Matěje? A jaký trapas se stane právě Tereze?

Adrianino rande

Jen co se Evžen sejde s Adrianou, hned jí vynadá kvůli víkendu. Přestože byli domluvení, že se sejdou, Adriana se na něj vykašlala a ani mu o sobě nedala vědět. Navíc mu nebrala telefon, takže si Evžen o ni začínal dělat opět starost. Adriana přizná, že ji tak sebralo nepovedené rande, jež se vůbec nekonalo… Co Adriana tátovi zamlčí? Jak dopadne nové rande? A co Amálie navrhne panu Pavlátovi?

Ančina proměna

Bedřicha napadne písnička pro kapelu, ale pořád neví, jestli vůbec nějakou kapelu budou mít. Stále visí ve vzduchu Ondrův možný odchod, kterým hrozil před pár týdny, když se dozvěděl, že Jindra čeká dítě s Bedřichem. Bedřich si navrch dělá starost i o Anču, která před víkendem odešla na zahrádku, aniž by mu dala vědět, kdy se vrátí a jestli je v pořádku… Jak je na tom Anča po prodlouženém víkendu? A jak se nakonec rozhodne Ondra? Zůstane v kapele, nebo přeci jen odejde?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz