Ulice 9.5.2017 - 3247. díl - Ota na dně

Hedvika Gregorová má plnou hlavu blížící se svatby. Zařizuje, plánuje a zároveň si to neskutečně užívá. Jenže tohle její štěstí začíná kalit pocit, že něco není v pořádku. Její partner Ota Puklický je už nějakou dobu jako vyměněný, bez energie, bez jiskry. Dokonce ztrácí i svůj pověstný humor. Všem začíná být jasné, že se s ním něco děje a že je to mnohem vážnější, než se zdá. Co Ota přizná Hedvice? Čím ji docela překvapí?

Hedvika jen září štěstím a naplno prožívá přípravy svatby s Otou. To ale neznamená, že by si nevšímala i toho, co se děje se samotným Otou. Vidí na něm, že něco není v nepořádku, a tak zajde za Terezou, aby zjistila, co s Otou je…

Ota je čím dál víc v háji z blížící se svatby. Tereza to Hedvice neprozradí, ale jen tak to taky nenechá. Pokusí se Otu povzbudit, jenže David ji tentokrát kupodivu nepodpoří. Naopak navrhne něco, co Tereze vyrazí dech… Zruší Ota svatbu? A co bude na Tereze podezřelé Matějovi i Gábině?

Další tlaky na Anču

Bedřich doufá, že se u nich konečně začíná blýskat na lepší časy. Anča se vrátila domů, zase s ním normálně komunikuje, dokonce s ním pojede i na větší nákup. Samotná Anča se snaží fungovat jako normálně, ale v práci ji nečekaně rozhodí Nyklová, která tuší, že se u nich doma něco děje. A nebyla by to Nyklová, aby to nechala jen tak… Co se Nyklová dozví? Co už bude na Anču moc? A jaké to bude mít důsledky?

Nyklová vs. Růža

Světlana má v poslední době plnou hlavu starostí kvůli práci, kde s Denisou a Robertem řeší dost ožehavé téma. Moc klidu si ale neužije ani doma kvůli Vendule, která se pořád nedokáže přenést přes trapas s křivým obviněním. To se bohužel podepisuje na domácí atmosféře… Proč jsou z Nyklové a Růži najednou soupeřky? A jak chce Lumír řešit problémy s Vendulou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz