Ulice 12.5.2017 - 3250. díl - Štěpán vs nápadníci Digi

Je to už půldruhého roku, co po krátké nemoci zemřel Marek Stránský, manžel Digi, táta dvojčat Julie a Patricie, bratr Štěpána. Právě ten si dělá o Digi a holky docela starost. Je mu jasné, že navždy samotné nezůstanou. Ale ať chce nebo ne, každého, kdo se po boku Digi objeví, okamžitě srovnává s Markem. Zároveň se pasoval i do role ochránce Digi a jejich dcer, takže mu zákonitě není jedno, co se kolem nich děje. A že toho není málo! Co bude nejen pro Štěpána docela těžkou zkouškou?

Štěpán se ráno sám ozve Digi, aby se s ní domluvil na setkání, ještě než odletí. Digi moc neví, co od něj po včerejšku čekat, ale je ráda, že Štěpán nezmizí bez rozloučení. Jirka vnímá, jak Digi na Štěpánovi záleží, a tak udělá něco, co by od něj nikdo nečekal…

Jirka se tajně sejde se Štěpánem, aby si na rovinu vyříkali, co proti sobě mají. Štěpána je přímost docela udiví, ale kličkovat a obcházet ožehavé téma rozhodně nemíní… Co si od něj Jirka vyslechne? Jak na to zareaguje? Čím Štěpán překvapí Digi? A co se nemile dotkne Tonyho?

Dítě ano, či ne?

Maléřovi mají docela nabitý den, i když každý trochu jinak. Martin se hned ráno chystá na pohovor, pak by potřeboval stihnout Jardu v dílně a navrch odjet v rozumnou dobu do Loučky, kde o víkendu plánuje dělat s dědou, Radkou a Filipem na baráku. Také Filip má napilno celý den, ovšem o rande se ani tak připravit nenechá… Jaký průšvih mají Filip s Martinou? A jak se Veronika rozhodne ohledně dalšího dítěte? Co všechno v tom hraje roli?

Luboš si zahrává

Mára se o mámině slabosti od Tonyho samozřejmě dozví a hned si o ni začne dělat starost. Už dříve ji nabádal, aby se začala šetřit. Teď se ji navíc pokusí přimět, aby nechala úklidu a odjela na pár týdnů do lázní. Věrka už má ale jiné plány. A protože jí i trochu otrnulo, víc než vlastní zdraví ji zajímá, jak to má Mára s Karlou… Jak to spolu ti dva mají? Před čím Tony varuje Luboše? A čím Bruna moc nepotěší Karla?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz