Ulice 15.5.2017 - 3251. díl - Filip a Martina měli sex?

Veronika a Martin Maléřovi, rodiče patnáctiletého Filipa, nestačí žasnout, jak rychle jejich syn dospívá. Před rokem to pro ně byl ještě malý kluk, kterého holky vůbec nezajímaly. Teď Maléřovi řeší synovu první velkou lásku a s ní související velký průšvih. Filip tátu před časem ujistil, že jsou s Martinou rozumní a že nikam nespěchají. Teď ale vyjde najevo, že to možná tak úplná pravda nebyla. Co se na ty dva provalí? A jak se k tomu postaví rodiče?

Martin hodně překvapí Filipa a později také Veroniku svými plány. Pořád doufá, že s Veronikou budou mít ještě jedno dítě. To, že si Veronika nedovede představit, že by s miminem byla v Praze, pro Martina neznamená, že by dítě neměli vůbec…

Martin si o víkendu všechno promyslí, takže hned po něm vyrukuje s konkrétními návrhy, jak to udělat, aby třetí dítě mohli mít. U Filipa to ráno jen nadhodí, Veronice to později podá už jako hotovou věc – vrátí se do Loučky… Co na Martinovy plány poví Filip? Jak na ně zareaguje Veronika? Budou mít další dítě? A jak to spolu mají Filip a Martina?

Kam zmizel Bruno?

Mára pomáhá hned ráno Karle se stěhováním Brunových věcí do garsonky v Peškově domě. Zároveň Karlu ale jemně upozorní, aby to s tou péčí o bráchu moc nepřeháněla. Když se chce Bruno osamostatnit, měl by se podle Máry o sebe postarat sám. Jenže Bruno se evidentně starat nemíní. Z nemocnice zmizí hned ráno, aniž by o sobě dal Karle vědět… Proč bude mít Karla kvůli Brunovi zase docela nahnáno? A co začne vrtat hlavou Márovi? Jaké trable má s rodiči?

Plány na léto

Ota je jako vyměněný. Od chvíle, kdy se rozhodl překonat fobii ze svatby tím, že se spolu s Hedvikou vrhl po hlavě do zajišťování společné budoucnosti, ho Tereza s Davidem nepoznávají. Dnes ráno jim Ota dokonce oznámí, že se pustil do malování. Nikoliv obrazů, ale bytu, do kterého se s Hedvikou a jejím synem už brzy přestěhují… Čím Otu potěší Tereza a David? Jaké Tereziny plány nadchnou Davida? A co David navrhne Aleně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz