Ulice 16.5.2017 - 3252. díl - Márova tátu si podají taxikáři

Majitele baru Coolna Tonyho Bendu hned tak něco nerozhodí. Ovšem jakmile se v podniku objeví Luboš Mareček, táta jeho kamaráda Máry, Tony se pomalu nezmůže na slovo. Ostatně Márův táta na tom bude podobně. Jediné, co ze sebe dostane, je, že potřebuje velkého panáka. Tonymu bude ale při pohledu na něj jasné, že spíš než panáka potřebuje odborné lékařské ošetření. Přestože je Tony už zvyklý na ledasco, takhle zmláceného člověka už dlouho neviděl. Co se stalo? Proč si Márova tátu nakonec nechají v nemocnici?

Luboš si zahrává už docela dlouho svým taxikařením načerno. Je jen otázkou času, kdy na to doplatí. Tony to moc dobře ví, proto ho opakovaně varuje. Jenže Luboš si nedá říct. A právě dnes se stane něco, co jím pořádně otřese…

Luboš dostane obrovskou nakládačku, jejíž následky budou vážnější, než by kdokoliv čekal. O lekci si ale koleduje také Bruno, který konečně dorazí do svého nového domova. Moc dlouho v něm však zakotvit nehodlá… Jak vážné to je s Lubošem? A co má v plánu Bruno? Čím namíchne Karlu?

Bedřichovy narozeniny

Bedřich dnes slaví narozeniny. To samozřejmě neujde jeho kolegům, od kterých dostane opravdu stylový dárek ke koženým kalhotám, jimiž ho obdarovali vloni. Bedřichovy narozeniny ale řeší také Anča. Ať je to nyní mezi nimi jakékoliv, vykašlat se na něj nedokáže… Čím Anča překvapí Bedřicha? A s čím se Bedřichovi svěří Jindra? Co je pro ni nyní nejtěžší?

Zajiskření mezi Terezou a Davidem

David se začíná těšit na léto stejně jako Tereza. Od rána leží v mapách a pro změnu si plánuje cestu po Skandinávii, kterou míní podniknout s Alenou. S Terezinou pomocí hned zajistí i obytné auto, aby s Alenou na cestách ušetřili a stihli se podívat na více míst. Jenže Alena ho překvapí informací, se kterou ani trochu nepočítá… Čím Alena docela raní Davida? Co znepokojí Hedviku? A co hodně vykolejí Terezu a Davida?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz