Ulice 17.5.2017 - 3253. díl - S Aničkou je opravdu zle

Anna Lišková se již několik týdnů snaží ustát fakt, že její muž čeká dítě s jinou. Neustálé stresy a napětí se podepisují na její psychice čím dál víc, i když jsou dny, kdy je opravdu šťastná a kdy se jí daří zapomenout na bolest, kterou jí manžel svým úletem způsobil. Již delší čas je Anna roztržitá a vystresovaná. Má strach, aby se něco nestalo, aby nějakým svým činem někomu neublížila. Teď ale její úzkosti zajdou až příliš daleko a přihodí se něco, co nejen s Aničkou hodně zamává. Co by mělo všechny varovat, že s Annou je opravdu zle? Jak rozpoznat příznaky psychické poruchy a co dělat, pokud jí trpí náš blízký?

Anča je na tom čím dál hůř. Nápory na psychiku už přestává zvládat, děsí ji situace, které by za normálních okolností vůbec neřešila. Má strach, že zaviní nějaké neštěstí, že někomu ublíží. Její neadekvátní reakce zarazí nejen Bedřicha, ale i kolegy v práci…

Jeden den se zdá, že je Anča v pohodě, hned následujícího dne se jí ale ještě více přitíží. Stačí, aby se vrátila domů, kde to na ni všechno okamžitě padne, a je zle. O co více se Bedřich snaží o prolomení bariér a zažehnání krize, o to náročnější to pro Anču je… Co už Anča neustojí? Co i ji samotnou hodně vykolejí?

Alenin protinávrh

David a Tereza se spolu sice i nadále baví normálně, ale to, co se stalo včera, mezi nimi stále visí. David toho má k řešení mnohem však víc než Tereza. Pokouší se vymyslet, jak to udělat, aby s Alenou mohli o prázdninách vyrazit do Skandinávie na tři týdny, jak si původně naplánoval. Alenu jeho návrh docela zaskočí, ovšem za pár hodin už má situaci opět pevně ve svých rukou… Co Alena vymyslí? Jak na to zareaguje David? A čím Hedvika rozhodí Otu?

Starost o Simonu

Absence Mirky začíná být v salonu hodně znát. Simona je stále v jednom kole, ale i kdyby se rozkrájela, všechno zvládnout nedokáže. Je permanentně ve stresu, takže stačí málo, aby ji Tonda Hložánek naprosto vyvedl z konceptu dalším ze svých bláznivých nápadů… Co Tonda provede? A proč si dělá o Simonu velkou starost Jitka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz