Ulice 19.5.2017 - 3255. díl - Zamilovaná Adriana

Adriana Pešková je po dlouhé době zase šťastná a zamilovaná. Konečně potkala někoho, s kým jí je dobře, někoho, s kým zapomene na své zlomené srdce a expřítele Eddieho Rambouska, na kterého se jen pár dní před jejich svatbou provalil románek s kolegyní z práce. Zaláskovaná Adriana teď dokonce udělá něco, co u ní opravdu není zvykem. Ovšem nebyla by to Adriana, aby toho už záhy hořce nezalitovala... Proč si bude Adriana najednou připadat jak ve zlém snu?

Zamilovaná Adriana si dá opět záležet, aby jí to hodně slušelo. Chce udělat na Petra dojem a trochu si spravit reputaci, protože když se viděli poprvé, nebyl právě dvakrát ve formě. Petr může na Adrianě oči nechat, a není sám…

Adriana zaujme i Roberta, který právě s Henrym domlouvá catering. Adriana si toho ale vůbec nevšimne, protože má oči jen pro Petra. Je jí s ním tak skvěle, že ho pozve k sobě na skleničku, aniž by tím myslela něco jiného. Jenže nakonec s ním skončí v posteli… Jak Adriana zareaguje na Petrovu šokující zprávu? Kdo to od ní schytá? A jak se na Amáliino pečování o Pavláta dívá Vlastimil Pešek? Co mu vadí?

Simonin kolaps

Jitku ráno překvapí zavřený salon a naštvaná zákaznice čekající před kadeřnictvím na Simonu, která měla být už dávno v práci. Jitka začne okamžitě řešit krizovou situaci. Záhy se ukáže, že je to mnohem horší, než by kdokoliv čekal. Vyčerpaná Simona totiž zkolabovala… Jak vážné to se Simonou je? Co se dozví od lékaře? A jak na to zareagují ostatní?

Lubošovy lži

Luboše dnes konečně pustí z nemocnice do domácího ošetřování. Domů to spolu s Márou vezmou přes Coolnu, kde Luboš znovu prosí Tonyho, aby nikomu neříkal, že ho přepadli taxikáři. Všem totiž stále tvrdí, že to byli chuligáni a že si nic nepamatuje… Co Márovi nabídne Karla? Jak na tom Luboš je? A jakou levou dělá na Karlu Bruno?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz