Ulice 23.5.2017 - 3257. díl - Simona kolabuje

Někomu stačí jedno velké varování, aby šel do sebe a rychle změnil svůj životní styl, než bude pozdě. A někomu prostě není pomoci. Majitelka salonu Simona Pavlicová si stále nedá říct. Místo aby odpočívala, jak jí nařídil lékař, pořád pracuje. Tentokrát se jí ale její partyzánština v salonu hodně vymstí. Simona neodhadne své síly a šeredně na to doplatí. Co se stane? Proč si o ni začnou její blízcí dělat obrovské starosti?

Tonda poctivě pečuje o Simonu, ale ta mu dnes připraví další perné chvilky. Tonda se na ni totiž ráno nedozvoní, navíc ji nenajde ani v salonu. Po jejím nedávném kolapsu to znepokojí nejen jeho, ale také Jitku, která hned všeho nechá a začne řešit krizovou situaci…

Jitku i Tondu hodně překvapí, když Simonu objeví v zadní místnosti salonu. Okamžitě na ní poznají, že je na tom mnohem hůř než po pátečním kolapsu. Ti dva hned začnou jednat a zachraňovat, co se dá… Co je se Simonou? Jak vážné to je tentokrát? A jaký malér se stane Tondovi?

Mára si vyřizuje účty s tátou

Mára nevěří vlastním očím, když se podívá na fotku pořízenou policejním radarem, kterou dostane od Karly. Za volantem jeho auta, označeného jako taxi, sedí jeho táta. Naštvaný Mára si ho okamžitě podá, protože tátovo taxikaření načerno by mohl on sám šeredně odskákat… Co mu k tomu táta řekne? Co Márovi hrozí? A čím Bruno namíchne Karlu?

Ančin návrat do práce

Anča se chystá poprvé od svého zhroucení do práce. Ráno je hodně nervózní, ale díky Bedřichovi, jenž jí je nyní velkou oporou, vše zvládne. V práci má Anča oporu v Lumírovi, který matce neprozradil, co se minulý týden v pekařství přihodilo. Jenže Nyklová stejně začne větřit, že tu něco nehraje… Co Anču rozhodí? A co vymyslí Ondra s Matoušem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz