Ulice 24.5.2017 - 3258. díl - Evžen léčitelem

Každý, kdo to jednou zažil, se modlí, aby ho to už nepotkalo. Zablokovaná záda dokážou člověka pořádně potrápit. Vlastimil Pešek o tom ví již své a bohužel opět trpí jako zvíře. Jenže k lékaři jít stále nechce. Raději se svěří do rukou otci své vnučky Evženu Šmýdovi, který údajně ví, jak ho bolesti zbavit. Ale když se ozve hlasité křupnutí, všem pořádně zatrne. Jak na tom bude Vlastimil Pešek po Evženově zákroku?

Vlastimila Peška bolí zablokovaná záda čím dál víc, ale k lékaři jít odmítá. Amálie se tak nyní stará o lazary dva – svého muže i pana Pavláta. Nejlépe ale nevypadá ani Luboš Mareček, jemuž hraje obličej všemi barvami…

Luboš Mareček nepřizná, proč dostal nakládačku. Zase si vymyslí nějakou historku, ovšem Vlastimil Pešek mu ji jen tak nezbaští. Nechá to ale být, protože má co dělat sám se sebou. Toho si všimne také Evžen, který se za ním později zastaví. A hned mu i nabídne pomoc… Jak Evženův trik dopadne? Proč si bude dělat o Vlastimila starost Amálie? A co je panu Pavlátovi dost nepříjemné?

Tondova zázračná medicína

Tonda se o Simonu poctivě stará, ale ta jeho péči docela bojkotuje, protože na něco takového není zvyklá. Tonda s ní ovšem nehodlá bojovat donekonečna. Když to nepůjde po dobrém, pořádně přitvrdí, aby ji donutil poslouchat a řídit se radami lékařů. Bystře totiž zjistí, kde má slabé místo. A od té chvíle ji má v hrsti… Čeho se Simona obává? Jak si Tonda představuje ideální péči? A jaká zpráva ze salonu Simonu docela překvapí?

Ančino tajemství

Bedřich se snaží být Anče oporou, jak jen může, aby se co nejdříve uzdravila. Kvůli tomu jde u něj všechno stranou, na což torchu doplácí i Jindra. Ta už několik dní žije v dost velkém provizoriu. A bohužel to zatím nevypadá, že by se v nejbližších dnech něco změnilo… Co Jindře nabídne Ondra? A co si bude hodně vyčítat Anča?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz