Ulice 29.5.2017 - 3261. díl - Odejde Vendula?

Vendula Maříková přišla do Ulice před tři čtvrtě rokem, aby poznala svého biologického tátu, o kterém dlouho neměla ani tušení. Spolu s ním našla i novou rodinu, myslela si, že spolu s nimi jí začne také nový život. Jenže před třemi měsíci se zamilovala do toho nepravého, a rázem bylo všechno špatně. Vendula si to zavařila u tátovy manželky i babičky Nyklové natolik, že nyní zvažuje, jak dál, zda vůbec zůstávat tam, kde jí jen nadávají nebo ji úplně ignorují. K čemu dospěje? A jak na její rozhodnutí zareaguje její nová rodina?

Nyklová je nadšená z víkendu na chatě u Pelcových, ale tahle nálada jí dlouho nevydrží. Lumír jí totiž nejprve přizná, jak mu svým odjezdem zhatila tajnou oslavu. Navrch ještě přidá informaci o Vendulině návratu do Sokolova…

Lumír si do matky samozřejmě také rýpne, že i ona má zásluhu na Vendulině překvapivém rozhodnutím. Tak dlouho jí vyčítala, že se nedala s Pavlem dohromady, až to Vendulu přestalo bavit. S tím se ale Nyklová nehodlá smířit… Jaké kapky od ní Vendula dostane? Co jí nakonec přizná? A jak na to zareaguje Vendula?

Podpásovka pro Martina

Martin si chce brzy ráno užít Veroniku, po které se mu hodně stýskalo. Jenže Veronika odmítne sex i tentokrát s odůvodněním, že na to ještě není ten správný čas. Gábině se pak Veronika svěří s tím, že si chce zajít ke svému lékaři, aby si od něj nechala předepsat antikoncepci… Opravdu Veronika Martinovi nevěří? A jak na to zareaguje samotný Martin?

Napálený Jirka

Digi musí hned ráno řešit další krizovou situaci kvůli nemocné Julče. Přitom právě dnešek má v práci hodně nabitý, takže jí je jasné, že šéf z ní moc velkou radost mít nebude. Jirka jí ale překvapivě vytrhne trn z paty. Nabídne jí, že jí s péčí o maroda pomůže, aby si mohla v práci vyřídit, co potřebuje… Jak Jirku doběhne Páťa? A jak všechno praskne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz