Ulice 30.5.2017 - 3262. díl - Páťa a Julča mají průšvih

Čeho všeho je člověk schopný, aby si splnil svůj sen? A čeho všeho je schopné dítě, aby získalo to, po čem touží? Digi Stránská své sedmileté dcery nikterak nerozmazluje a rozhodně jim nesplní každé přání, se kterým za ní přijdou. Což ovšem neznamená, že by to holky na ni nebo jejího nového partnera různě nezkoušely. Tentokrát to ale bude přeci jen trochu jiné. Když holky nedostanou, co chtějí, udělají něco, co je hodně přes čáru, něco, co si v žádném případě nesmí dítě dovolit. Co vyvedou? A jakou lekci kvůli tomu dostanou?

Pátě to nedá. Ráno poprosí mámu, zda by jí nedala stovku na panenky, které ve škole prodává spolužačka. Digi ale o něčem takovém nechce ani slyšet, čímž Páťu moc nepotěší. Mámino ne však pro Páťu neznamená, že by se s tím smířila...

Páťa se tak snadno nevzdává. Když nepochodí u mámy, zkusí to u Jirky. Ten už ale stejnou chybu jako včera neudělá. Pátě oznámí, že to napřed probere s mámou, což pro ni znamená, že ani od něj peníze nedostane. Jenže ani to pro Páťu není konečná… K čemu Julča Páťu navede? Co bude Jirkovi a Digi podezřelé? A čím Tony překvapí Digi?

Dusno kvůli antikoncepci

Mezi Veronikou a Martinem je stále dusno kvůli Veroničině antikoncepci. Martin si to bere hodně osobně. Štve ho, že mu Veronika nevěří a že to s ním neprobrala předem. Podle něj je to jedna z těch věcí, které by měli řešit společně. Martin navíc Veronice opět vpálí i její románek s Rybou… Co Martina štve nejvíc? Co mu k tomu řekne Jarda? A co samotná Veronika?

Rozlučky se svobodou

Jen co Hedvika zmíní, že se včera v Kostelci loučila se svobodou, Terezu napadne, že by rozlučku mohly podniknout i v Praze. Něco takového Hedvika samozřejmě neodmítne. Okamžitě začne plánovat, koho pozve, ať je větší legrace. Davidovi díky tomu dojde, že by měl zorganizovat rozlučku i pro Otu… Jak si pánskou jízdu představuje Ota a jak Kalina? A co se nebude moc zdát Aleně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz