Ulice 31.5.2017 - 3263. díl - Konflikt Aleny a Puklické

Studentka práv Alena Koukalová je hodně ambiciózní v profesním i soukromém životě. Má jasnou představu o své budoucnosti, která se ale moc neslučuje s tím, jak si svůj život představuje její partner David Kučera, učitel na gymnáziu. Podle Aleny se David ve škole jen zbytečně zahazuje, jenže se jí stále nedaří přimět ho, aby odešel za lepším. Navíc opět nečekaně narazí, když si vezme do pusy neschopné manažery ve školství, aniž by zaregistrovala, že ji pozorně poslouchá i Davidova nadřízená, ředitelka školy Božena Puklická. Jak zareaguje? A jaké to bude mít důsledky?

David je hodně zklamaný kvůli prázdninám. Těšil se na cestu po Skandinávii, ale Alena má tak málo dovolené, že si David může o měsíci na cestách nechat jenom zdát. Ota ho však nevědomky přivede na nápad, který Davida nadchne a který začne okamžitě realizovat…

Ota Davida hned varuje, že Aleně se jeho plány asi moc zamlouvat nebudou. David je však přesvědčený, že něco takového jí nemůže vůbec vadit. Samotná Alena si nečekaně naběhne na Hedvičině rozlučce se svobodou. Od Puklické dostane takovou lekci, že se pomalu nezmůže na slovo… Jaké to bude mít následky? Proč udělá Alena Davidovi žárlivou scénu? Co si David naplánuje?

Lekce od policajtů

Páťa je ráno nezvykle přešlá. Jirka jí dá šanci, aby se ke všemu přiznala, ale to Páťa neudělá. Dokonce mu i začne lhát do očí, ovšem na zkušeného kriminalistu si už nepřijde. Jirkovi je jasné, že mu peníze ukradly holky, a taky moc dobře ví proč. Aby jim dal za vyučenou, domluví se s Karlou na takové výchovné lekci, na jakou ty dvě malé provinilkyně hned tak nezapomenou… Jak tahle lekce dopadne? Jak se vše provalí před Digi? A jak si to všichni odskáčou?

Bedřichův dárek

Anča by ráda s Emou oslavila její patnácté narozeniny, ale o rodinné oslavě si může nechat jen zdát. Franta je v Amsterodamu, Ema jí dá navíc jasně najevo, že o setkání s Bedřichem nestojí. Stále mu nedokáže odpustit jeho zradu i to, jaké má následky. Samotný Bedřich by se ale s Emou rád viděl, protože i pro něj jsou její patnáctiny hodně významným mezníkem… Jak se s Emou nakonec Anča dohodne? Co pro ni chystá Bedřich? A jak to teď spolu Anča a Bedřich mají?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz