Ulice 1.6.2017 - 3264. díl - Otova rozlučka se svobodou

Termín svatby Oty Puklického a Hedviky Gregorové se nezadržitelně blíží, takže je nejvyšší čas na pořádnou rozlučku se svobodou. Jak by měla vypadat, aby měl nastávající ženich i všichni ostatní zážitek na celý život? Mojmír Kalina, Otův kolega a partner jeho mámy, má v tomto jasno - bez kulturního programu, který se v takových případech očekává, by to nešlo. Ale těžko říct, kdo ho očekává víc a kdo si ho nakonec i víc užije. Nastávající ženich, samotný Mojmír nebo ženichovi parťáci Matěj Jordán a David Kučera?

Včera se loučila se svobodou Hedvika, dnes čeká rozlučka Otu. Ten nemá nejmenší tušení, co si na něj Mojmír Kalina, Matěj a David vymysleli. Zatímco Mojmír už pomalu nemyslí na nic jiného, David má od rána plnou hlavu starostí…

Alena v tom hodlá Davida tentokrát pořádně vymáchat. Usmíření mu nikterak neusnadňuje, protože jí vadí čím dál víc, jak David vše řeší s Terezou. Samotný David se snaží, aby si to u Aleny vyžehlil, ale jen do té doby, než si ho kvůli ní podá Puklická… Co všechno vyplave na povrch? Jak na to David zareaguje? A jak dopadne Otova rozlučka se svobodou?

Bedřichův dárek

Anča opět nečekaně narazí na následky svých obsesí. Bedřichovi musí přiznat, že nedávno vyhodila žehličku, protože měla strach, že by mohli vyhořet. Bedřich jí je i nadále oporou, zároveň se však snaží o usmíření s Emou. Její patnáctiny jsou pro něj skvělou příležitostí k prolomení ledů. A tak udělá vše pro to, aby je společně oslavili… Co Bedřich podnikne? Před čím ho varuje Miloš? Co Bedřich pro Emu chystá? A z čeho má obavy těhotná Jindra?

Lubošovy lži

Luboš dostal v minulých dnech pořádně za vyučenou. Mára si ho podá ještě i dnes kvůli jeho lžím. Luboš se ale dušuje, že s těmi je už konec. Dokonce Márovi vrátí klíče od auta, protože předpokládá, že mu auto již nepůjčí. Mára ho ale opět překvapí. Klíče mu nechá, ovšem jistá opatření přeci jen udělá, aby Luboš nebyl opět v pokušení vyvést nějakou neplechu… Jak se provalí další Lubošova lež? A jaké trable řeší Tony?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz