Ulice 9.6.2017 - 3270. díl - Rande Máry a Karly

Poslední schůzka Karly Taubrové a Máry skončila pořádným trapasem. Od té doby se ti dva neviděli. Oba jsou dost vytížení, navíc Mára i stále vydýchává to, co se stalo. Tentokrát to je Karla, kdo udělá první krok a zařídí si to tak, aby se mohli setkat. Jenže jim zase není přáno, i když to vypadá tak slibně... Proč jim překazí rande Márova matka? Je to jen další z jejich triků, nebo je opravdu zle?

Anča odchází od Bedřicha

Anču hodně zasáhlo setkání s těhotnou Jindrou. Myslela si, že zvládne i tuhle zkoušku, ale když viděla dupačky na malou a dveře do dětského pokoje, neustála to. Večer byla Anča zase jako vyměněná, v noci takřka nezamhouřila oka…

Brzy ráno Anča dospěje k rozhodnutí, které je po ni hodně těžké, ale které zároveň považuje za jediné správné v této situaci. Začne si balit své věci a pak zkoprnělému Bedřichovi oznámí, že od něj odchází… Jak na Ančin odchod Bedřich zareaguje? Co všechno se dnes dozví? Kam Anča půjde? A jak to plánuje dál?

Martinova překvapivá rozhodnutí

Martin přijde z noční úplně vyřízený. Přes den má v plánu už jen odpočívat, večer by si s Veronikou rád vyrazil do kina. Veronice to nedá, aby se ho nezeptala na roznášení letáků, které chce Martin vzít po dobu, co bude Filip v Americe. Dá mu jasně najevo, že s tím nesouhlasí, ale Martin si to rozmluvit nenechá… Proč Martin opět nečekaně změní své plány? Proč se s Veronikou znovu chytnou?

Věrka mění Karle a Márovi plány

Karla by se ráda setkala s Márou, ale ten nereaguje na její volání ani na zprávy, které mu poslala. Karla se však nemíní jen tak vzdát. Zajde do hospody, aby trochu napomohla náhodě a s Márou se tam potkala. Když spatří jeho matku, okamžitě se jí na Máru zeptá. Věrce není Karlin zájem o syna moc po chuti. Přesto jí prozradí, že by se měl Mára v hospodě zastavit… Jak dopadne setkání Karly a Máry? Proč jim ho překazí právě Věrka? A čím Mára a Luboš překvapí Květu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz