Ulice 14.6.2017 - 3273. díl - Tereza a David?

David Kučera a Tereza Jordánová jsou nejen spolubydlící a kamarádi, ale také kolegové v práci. A právě tam se stane malér, který ti dva pomohou ředitelce gymnázia vyřešit. Kvůli tomu však zůstanou ve škole dlouho do noci, navíc při tom padne i jedna láhev, což samozřejmě nezůstane bez následků. Tereza a David ztratí zábrany, takže se stane něco, co by jinak neudělali, protože David chodí už téměř rok s Alenou Koukalovou, která si již maluje společnou budoucnost ve vysněném bytě. Co se stane mezi Terezou a Davidem? A jaký podraz udělá Alena?

Holky trápí Jirku

Julie a Patricie se postarají Digi a Jirkovi o docela krušné ráno. Zatímco ti dva jsou v posteli, holky se nad nimi dohadují, zda mají, či nemají sex. A pak to začnou samozřejmě řešit i s nimi…

Digi a Jirka se pokusí z ožehavého tématu vybruslit, jenže holky se ho tak snadno nevzdají. To, že se na sex přestanou ptát přímo jich, neznamená, že by je už nezajímal. Právě naopak. Rozhodnou se, že si ho také vyzkoušejí… Proč Jirkovi povolí nervy kvůli holkám? A čím Tony dost zaskočí Digi? Co by od něj nečekala?

Lumírovo dilema

Zatímco Světlana má od brzkého rána opět honičku a den nabitý pracovními povinnostmi, Lumíra čekají jen práce v domácnosti. A právě to ho frustruje čím dál víc, zvláště poté, co dostal nabídku návratu do vysoké komunální i stranické politiky. Jenže právě tenhle návrat se moc nezdá Světlana, která navíc řeší ještě jedno ne právě příjemné téma – Robertovo nevhodné chování… Co Světlaně prozradí Denisa? Čím Světlanu překvapí samotný Robert? A co Lumírovi doporučí Jarda?

Divoká noc Terezy a Davida

Ota se jen tak nevzdává. Přestože to David odmítl, Ota se ho stále snaží přesvědčit, aby si na sebe nechal přepsat pronájem jeho garsonky, jenž je hodně výhodný. Alena toho okamžitě využije a začne se vozit po Tereze, ale ta se nenechá vyprovokovat. Přesto dnes celý den v klidu nezůstane. Dost ji rozhodí dění ve škole, které se jí a Davidovi nečekaně vymkne z rukou… Co se stane mezi Davidem a Terezou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz