Ulice 20.6.2017 - 3277. díl - Romantika Adriany a Roberta

Adriana Pešková odlétá už zítra na celé léto do zahraničí. Dnešní večer však nestráví s rodinou, nýbrž s Robertem Bláhou, jenž slaví narozeniny. Adrianě se Robert hodně líbí, rozumí si s ním, tajně doufá, že on je konečně ten pravý. Po dnešním večeru si tím už bude i jistá. Robert jí totiž přichystá takové překvapení, že Adriana pomalu oněmí úžasem. Něco takového zatím znala jen z romantických filmů. Teď takovou romanci sama zažije se vším, co k pohádkovému večeru s princem na bílém koni patří. Čím Robert u Adriany zaboduje? Co všechno se stane těsně před Adrianiným odletem?

Oslava Frantových osmnáctin

Franta je z Ančina odchodu od Bedřicha stejně přepadlý jako Ema. Věřil, že ti dva spolu zvládnou i tuhle těžkou zkoušku. Zuzana mu ale jemně naznačí, že Anča opravdu neměla jiné východisko ze složité situace…

Bedřich se zatím sejde s Jindrou, aby zjistil, co mu vlastně včera chtěla. Jindra se mu začne hned nanovo omlouvat, že mu tak zkomplikovala život. Netušila, že přijede Franta s malým a že bude doma i Ema. Jinak by si návštěvu opravdu rozmyslela… Čím Jindra potěší Bedřicha? S čím se Anča svěří Frantovi? A jak nakonec dopadne rodinná oslava Frantových osmnáctin?

Romantika podle Roberta

Adriana už má pomalu cestovní horečku. Od dědy si půjčí ten největší kufr, co v rodině mají, aby si mohla zabalit vše potřebné. Děda s Amálií ji už berou s rezervou, ovšem Adriana je i tak hodně zklame. Odmítne totiž dnešní rodinnou večeři na rozloučenou. Hned jim prozradí, že ji Robert pozval na svou narozeninovou oslavu. A to si prostě před odletem nemůže nechat ujít… Čím Robert okouzlí Adrianu? Jak to spolu ti dva mají? A co Robert Adrianě tají?

Překvapení od Martiny

Veronika začíná být nervózní z Filipova odletu do Ameriky, jenž se rychle blíží. Samotný Filip je zatím v klidu, ale už odpoledne mu přestane být do smíchu. Martina mu oznámí, že se vidí do prázdnin naposledy. To Filipa docela zasáhne, neboť si myslel, že si ji ještě trochu užije... Čím Martina překvapí Filipa? A čím udělá Jarda obrovskou radost Martinovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz