Ulice 24.8.2017 - 3284. díl - Nabídka od Květy pro Gábinu

Gábině se na jaře zakázky na její modely jen hrnuly. To ale s příchodem prázdnin skončilo. Přes léto nemá Gábina pořádně do čeho píchnout, což se samozřejmě podepisuje i na jejím domácím rozpočtu. To neunikne jejímu otci, jenž se na dceřinu profesi stále dívá skrz prsty, a tak ji začne tlačit do toho, aby si našla normální práci. Gábinina složitá situace naopak přihraje na smeč Květě. Gábině okamžitě nabídne něco, co by pro ni bylo za normálních okolností nemyslitelné… Co jí Květa navrhne? A jak na to Gábina zareaguje?

Věrka mezi Michalem a Lubošem

Lubošovi začne vrtat hlavou, proč je sládek přijel osobně pozvat na oběd. Mára to tak neřeší jako on. Okamžitě ho i napadne několik možných důvodů. Na ten skutečný ale nepřijde, dokonce ani poté, co uvidí vyfiknutou mámu…

Věrka se na oběd s Michalem upraví tak, že manželovi i synovi spadne brada. Ovšem to je jen začátek. Také během oběda se Věrka chová jinak, než u ní bývá zvykem, byť se před Lubošem snaží krotit. Michalovi samozřejmě neujde, jak je Luboš pod pantoflem. Takhle ani on Věrku nezná… Čím Věrka nepříjemně překvapí Luboše? Co začíná zvažovat? A jak dopadne rande Máry a Karly?

Davidovo přiznání

Mezi Terezou a Davidem to je ráno opět rozpačité, znovu kolem sebe opatrně našlapují. Raději se začnou bavit o Otově výpravě za Hedvikou. David věří, že u ní Oťas zabodoval, protože se v noci nevrátil domů. Tereza o tom, však dost pochybuje. Jen co se atmosféra trochu uvolní, přijde Alena s překvapivou novinkou, která příliš nepotěší Davida ani Terezu… Pozná Alena, co se mezi nimi děje? Jak to má Ota s Hedvikou? A co David přizná Tereze?

Lumírovo dilema

Světlana a Lumír opět nadhodí téma náhrady za odcházejícího předsedu Lumírovy strany, jenž je zároveň místostarostou. Ani jeden z nich není mladým kandidátem, o němž se nyní mluví, příliš nadšený. Tonda Hložánek navrch nasadí Lumírovi brouka do hlavy, když ho upozorní, jaké důsledky by mohlo dosazení ambiciózního mladíka na vedoucí posty mít… Co Lumíra hodně zarazí? A čím se Tonda Lumírovi pochlubí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz