Ulice 29.8.2017 - 3287. díl - Miloš nasazuje Bedřichovi brouka do hlavy

Jakmile se Miloš objeví u Liškových, je celkem jasné, že Bedřich z toho střízlivý nevyjde. Také tentokrát se Miloš postará o to, aby měl Bedřich ráno pořádnou kocovinu. Zároveň mu ale nasadí hned několik brouků do hlavy. A to nejen kvůli Anče. Miloš otevře i velké téma porodu. Bude Bedřich při příchodu svého dítěte na svět? Přestože se tento okamžik blíží, Bedřich přizná, že to s Jindrou zatím neřešili, a jeho samotného to ani nenapadlo. Ale co když ho Jindra bude u porodu chtít? Jak se k tomu Bedřich postaví? A co si o tom myslí ostatní?

Bedřich se ráno probudí s příšernou kocovinou, ostatně jako vždy, když se za ním zastaví Miloš. Ten mu navíc nasadí dalšího pořádného brouka do hlavy, když se ho zeptá, jestli bude u porodu…

Bedřicha Milošova otázka docela rozhodí. O tom, že by byl s Jindrou při porodu, zatím vůbec neuvažoval. Později to Bedřich řeší s Frantou, jenž má v tomto směru bohaté zkušenosti. Zatímco Miloš je rád, že u porodu nebyl, pro Frantu to byl naopak nezapomenutelný zážitek. Tím ovšem Bedřichovi moc nepomůže. Porod ale není to jediné, čím se dnes Bedřich zaobírá. Po dvou měsících se má totiž opět vidět s Ančou… Jak Bedřich a Anča setkání ustojí? Jak to teď spolu mají? Jakou velkou novinkou se pochlubí Jarda? A jak to bude s Bedřichovou přítomností u porodu?

Jiřinčino pátrání

Simona je z návratu do práce viditelně nervózní, i když se to snaží před Rudolfem maskovat. Ten ji ale už zná, takže mu okamžitě dojde, kolik uhodilo. Simona si navíc brzy uvědomí, že zřejmě přecenila své síly. Tohle je však jen prkotina oproti tomu, co se stane odpoledne. Jiřinka se Simoně a Rudolfovi postará o pořádný šok, když se u nich zničehonic objeví… Co se děje u Pepana? Jakou dostane lekci? A jak to je se Simoniným návratem do salonu?

Příležitost pro Davida

David stále ještě váhá, zda si žádost o grant podat. Tereza s Puklickou ho přesvědčí, aby to udělal. Nemá co ztratit, i když se ukáže, že času na podání je zoufale málo. Tereza Davida ujistí, že mu se vším pomůže, jen aby to nevzdával. Podle ní by byla škoda tuhle příležitost promarnit. Chytit příležitost za pačesy se snaží také Matěj a Miki, jimž se rýsuje obrovský kšeft… Na čem Matěj a Miki dělají? Jaké velké překvapení dnes čeká Terezu? A jak dopadne Ota v Kostelci?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz