Ulice 30.8.2017 - 3288. díl - Lorenzo se vrací

Před pár měsíci to byla láska na první pohled. Jak rychle začala, tak rychle ale také skončila. Trvala jen pár týdnů, po dobu, co byl Lorenzo pracovně v Čechách. Jeho návrat do Itálie znamenal pro Terezu i konec lásky, protože po zkušenostech s Vojtou na vztahy na dálku prostě nevěří. Teď je ale Lorenzo zpět a jeho zájem o Terezu je stejně velký jako kdysi. Hned po jeho návratu se ti dva opět setkají, v místě, kde kdysi přeskočila jiskra. Jaké to bude shledání? Bude se historie opakovat? Lorenzo udělá opravdu všechno pro to, aby pokračovali tam, kde na jaře skončili…

Simona se stará o Jiřinku

Pepan je ráno jako na trní. Potřeboval by začít co nejdříve jezdit a vydělávat, takže Jiřinku žene do školky, aniž by ji nechal pořádně nasnídat. Ta se však od stolu jen tak vyhodit nenechá, zvláště když má před sebou svoji oblíbenou pochoutku…

Hrozící konflikt mezi Jiřinkou a Pepanem naštěstí zažehná Simona, kterou napadne skvělé řešení pro oba dva. Ovšem nebyl by to Pepan, aby Simoniny dobroty ihned nezneužil. To se samozřejmě nelíbí Rudolfovi, jenž má o Simonu starost… Čeho se Rudolf obává? Jak Simona zvládne další den v salonu? A co sama navrhne Pepanovi?

Schůzka s Lorenzem

O příjemném ránu u dobré snídaně si dnes mohou Matějovi spolubydlící nechat jen zdát. Matěj se totiž opět nepostaral o doplnění zásob, byť to slíbil. Dokonce ani nepostřehne, že doma není nic k jídlu. Od rána řeší malér ve firmě, ze kterého se vyklube dost velký průšvih. Hlavu plnou starostí má dnes také David kvůli odevzdání žádosti o grant. Má na to šibeniční termín, takže je a nad slunce jasné, že sám to nezvládne… Co všechno udělá pro Davida Tereza? Jaké bude Terezino setkání s Lorenzem? A čím se Lorenzo postará o bezesnou noc Aleně?

Přistižená Karla

Mára se od rána nestačí divit. Nejprve ho překvapí nečekaná návštěva, která vlastně návštěvou ani není. Pak se dozví novinku ze života svého spolubydlícího Tonyho a navrch se mu nečekaně vyrýsuje rande s Karlou, jíž se podaří urvat pár hodin volna. Nic ale není zadarmo, ani Karliny vášnivé chvilky s Márou… Co Karlu vrátí rychle na zem? A co Mára netušil o Tonym?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz