Ulice 7.9.2017 - 3294. díl - Lumírovo velké dilema

Lumírovi jde opravdu o hodně. Od června řeší velké dilema, zda zůstat na mateřské se synem, nebo se vrátit do vysoké komunální politiky. Zatímco jeho matka by ho nejraději viděla opět v křesle starosty, Světlana, jež nyní radnici šéfuje, o něčem takovém nechce ani slyšet kvůli střetu zájmů. Samotný Lumír s konečným rozhodnutím stále váhá. Ve hře je toho vážně hodně, mimo jiné i jeho rodinné štěstí… Jak se Lumír nakonec rozhodne a jaké to bude mít důsledky?

Luboš Mareček žárlí

Luboš řeší od rána Michala a Věrku. Moc by ho zajímalo, jak to ti dva spolu mají, co všechno o své ženě ještě neví. Zatímco Mára nad tím jen mávne rukou, Lubošovi evidentně vadí, že Věrka je s Michalem i nadále v kontaktu…

Mára z Michala žádnou vědu nedělá, ovšem i jeho samotného překvapení, když za ním Michal znovu zajde s návrhem, že by s ním dnes zašel za Věrou do nemocnice. Tohle už je i na Máru docela silná káva. Konečné rozhodnutí ale nechá na svém tátovi… Proč Luboš vyrazí s Michalem dveře? Co Luboše dost vezme? A na koho by si měl dát raději pozor?

Lumírovo rozhodnutí

Pavel a Lumír probírají novou zakázku – dodávání masových pirohů do kavárny. Oba vidina nové spolupráce nadchne, i když každého z nich možná z jiného důvodu. Pavla ten jeho prozradí ve chvíli, kdy se rozhodne v kavárně ještě chvíli zdržet na kávu, protože Lumír dnes nemá času nazbyt. Čeká ho důležité jednání i jedno závažné rozhodnutí… Jak Lumír vyřeší své velké dilema? A jak to má Pavel s Kamilou?

Davidova velká novinka

Tereza si už dělá docela velké starosti o Otu, jenž se dosud nevzpamatoval z rozchodu s Hedvikou, o niž vlastní vinou přišel. Právě když s Davidem začne probírat, jak Otovi pomoci, David se dozví obrovskou novinu, která se týká nejen jeho, ale také Aleny, Terezy, kolegův ve škole i spolubydlících… Jaký důvod k oslavě má David? Jak se k tomu postaví ostatní? A čím všechny překvapí Alena?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz