Ulice 8.9.2017 - 3295. díl - Alena proti Tereze

Tereza a David kolem sebe krouží už pěkně dlouho. Před prázdninami to mezi nimi hodně zajiskřilo, i když David chodí již rok s Alenou. Přestože se David i Tereza snaží udržet své city na uzdě, už brzy jim opět podlehnou. Stane se totiž něco, co vyvolá nečekaný sled událostí, něco, na co není ani jeden z nich připraven. A prsty v tom má právě Alena, která si moc dobře uvědomuje, jakou hrozbou pro její vztah s Davidem Tereza je... Co Alena udělá? Co Davida, Terezu i samotnou Alenu nyní čeká?

Alena všechny hodně překvapí, když Davidovi ráno navrhne, že ho přestěhuje, zatímco bude v Rakousku. Je to nabídka, která se prostě neodmítá, byť se David pokusí Aleně její rozhodnutí rozmluvit. A aby toho nebylo málo, vzápětí se Tereze ozve Lorenzo…

Blížící se změny se hodně dotknou nejen Davida a Terezy, ale také Oty, kterému pomalu dochází, že už nic nebude jako dřív. Až se David vrátí z Rakouska, nejspíš už bude bydlet jinde a začne mu jiný život, do kterého oni už tak úplně patřit nebudou. Z blížícího se loučení je rozhozený i David, a tak vymyslí něco, díky čemuž by mohl strávit celý večer s Terezou… Co Davida napadne? Čím ho potěší Tereza? Kdo je vyruší při jejich polibku?

Oslava u Nyklových

Vendula přijde ráno pohlídat Alexe, aby Lumír mohl na jednání na radnici. Na tom by nebylo pro Vendulu nic divného, kdyby to jednání nebylo se Světlanou. Ta je navíc už hodně napnutá, jaké novinky jí Lumír oznámí, protože se týkají nejen jejich práce, ale zřejmě i manželství. Lumír ji ještě chvilku napíná, ale pak jí konečně oznámí, na čem se včera dohodli na předsednictvu strany… Vrátí se Lumír na radnici? Proč začne urychleně shánět chůvu pro Lexíka? A jak dopadne oslava Lexíkových druhých narozenin?

Bedřichovy pochybnosti

Anča se chystá odpoledne opět na zahrádku. Chce tam i přespat, aby měli Zuzana a Max soukromí, i když Zuzana jí to marně vymlouvá. Anča se u nich ale občas cítí tak trochu navíc, byť ji oba ujišťují, že to tak opravdu není. Zatímco Anča se snaží o normální klidný život, Bedřich je v poslední době v jednom kole, a to nejen kvůli práci. Snaží se být oporou Jindře, které dává pokročilé těhotenství dost zabrat… Jak se bude jmenovat jejich dcera? Čeho se Bedřich hodně obává? A co ho dost zasáhne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz