Ulice 11.9.2017 - 3296. díl - Porod Jindry

Těhotná Jindra Pražáková si stále myslí, že má do porodu ještě času dost. Nic nenasvědčuje tomu, že by rodila v předtermínu, takže je stále v klidu, i když ještě nemá pro svou dceru vymyšlené jméno. O to více již už dnes překvapí nečekaně silné kontrakce. A pak to již půjde ráz na ráz... Jak Jindra zvládne porod? Bude u příchodu dcery na svět také její otec Bedřich Liška, jenž se snaží být Jindře oporou, byť nejsou klasickými partnery? A jak se bude malá nakonec jmenovat?

Otíkova proměna

Tereza a Matěj ráno jen žasnou nad Otovou proměnou. Nejen že po dlouhé době nestráví noc doma. Dokonce dorazí s jednou obrovskou novinkou, kterou je pobaví i potěší zároveň. Ode dneška si o něj už rozhodně nemusí dělat starosti…

Ota se hned po návratu domů pochlubí spolubydlícím, že noc strávil s holkou. A zjevně si to i náramně užil, protože je po dlouhé době opět výborně naladěn. Nerozhodí ho ani fakt, že si nějak nemůže vzpomenout, jak se vlastně dotyčná jmenuje a kde bydlí. Nebyl by to ale Ota, aby si i s tímhle problémem neporadil… Jak Ota zjistí totožnost dotyčné? Čím jeho a Terezu překvapí Alena? A co na dnešek vymyslí Lorenzo?

Jindra rodí

Franta přijede z Amsterodamu úplně vyřízený, ovšem rád, že je zase doma. Bedřich mu hned na uvítanou naservíruje vydatnou chlapskou snídani. Těší se, že si Frantu konečně zase užije, jenže ten zatím neví, co dřív. Jakmile se Bedřich dozví, že se Franta chystá i za Ančou do pekařství, nabídne se mu, že to vyřídí za něj. Franta to odmítne, ovšem když mu dojde pravý důvod Bedřichova návrhu, okamžitě otočí a pomoc uvítá… Čím Bedřich rozhodí Anču? Jak to spolu nyní mají? Co Anča přizná Veronice? A jak Jindra zvládne porod?

Simonino velké dilema

Simona se snaží dělat v salonu papírování, ale moc jí to nejde od ruky. Jitce otevřeně přizná, že návrat do práce stále nezvládá. Navíc začíná být ve stresu kvůli odchodu Jarky, za kterou je třeba najít náhradu. Jitka Simoně nabídne, že se o to s Mirkou opět postarají. Simona však o něčem takovém nechce ani slyšet. Je to její práce, takže se toho ujme sama… S čím se Simona svěří Rudolfovi? Co jí Ruda navrhne? A proč si Simona začne dělat starosti o Pepana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz