Ulice 14.9.2017 - 3299. díl - Ančin nový začátek

Novopočený tatínek Bedřich Liška je štěstím bez sebe, že má dceru. Její příchod na svět ale nezůstane bez následků, protože je nemanželská. Pro Bedřichovu ženu Anču je právě narození malé poslední kapkou. Když se radostnou novinku dozví, znovu se sype, ovšem ne na dlouho. Jen co se dá dohromady, rozhodne se konečně pohnout z místa, na kterém přešlapovala několik měsíců. Jakým směrem vykročí? Vrátí se k Bedřichovi, nebo udělá pravý opak?

Zuzana si opět začíná dělat starost o Anču. Snaží se být co nejvíce s ní, podpořit ji i zabavit, aby aspoň na chvíli zapomněla na Bedřicha, Jindru a jejich čerstvě narozenou dceru. Nechtěně ale Anče naloží ještě víc, když jí tak trochu z donucení ukáže fotky malé…

Anču pohled na Bedřichovu dceru hodně zasáhne. Ke všemu se vzápětí objeví v provozu Nyklová, jíž samozřejmě neujde, jak je Anča rozhozená. Kupodivu se na nic neptá, ale jen tak to rozhodně nenechá. Najednou se jí všechny střípky posledních dní poskládají dohromady, takže se u Lumíra později jen ujistí, že se věci skutečně mají tak, jak si myslí… Čím Nyklová nechtěně raní Anču? K čemu se Anča rozhodne? A jak dopadne setkání Franty a Jindry?

Provalený trojúhelník

Robert si ráno přivstane, aby se před odchodem do práce stihl doma ještě převléknout. Zamilovaná Adriana by se s ním ráda viděla i dnes, jenže Robert ji zklame. Zatím vůbec netuší, jak na tom večer bude. Už jí ale neprozradí, že s prací jeho program nemá nic společného, leda tak Denisu. Právě s ní by Robert rád strávil dnešní večer, aby si ji usmířil. Jeho plány mu ale později nevědomky zhatí Adriana, která ho opět přepadne na radnici… Co bude pro Denisu poslední kapkou? Podaří se Robertovi zažehnat i tenhle malér? A proč si ho budou chtít proklepnout Vlastimil Pešek a Evžen?

Věrčina tajemství

Karlin byt se změní k nepoznání. S Jirkovou pomocí ho Karla konečně zařídí a zútulní, aby vypadal jako domov. Mára to sice ocení, ovšem zároveň ho trochu zamrzí, že Karla nepožádala o pomoc jeho. Karla mu to ale vzápětí vysvětlí takovým způsobem, že Máru jakákoliv rozmrzelost okamžitě přejde. Zatímco Márovi se vyvine den na jedničku, jeho matka ho tak skvělý mít nebude, byť ji konečně propustí z nemocnice do domácího ošetřování… Co se Věrce nebude ani trochu líbit? Jak na tom je? A čím překvapí své blízké?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz