Ulice 29.9.2017 - 3310. díl - Problémy mezi Márou a Karlou

Karla Taubrová je vynikající kriminalistka, ale když přijde na vztahy, tápe v tom stejně jako naprostý začátečník. Tím ostatně tak trochu i je, protože Mára je první kluk, na kterém jí opravdu záleží a se kterým chodí. Jenže zrovna tímhle si teď není tak jistá. Nechápe, co se mezi nimi stalo, proč se Mára najednou odstřihl a nekomunikuje s ní. Jak je jejím dobrým zvykem, postaví se tomu čelem a pokusí se s Márou si vše otevřeně vyříkat… S jakým výsledkem? Co se děje mezi Karlou a Márou? Proč oběma rupnou nervy?

Odhalení Květina podrazu

Rudolfovi to nedá. Od rána se snaží najít veškeré dostupné informaci o zájemci o jejich salon, aby zjistil, zda má něco společného s Květou a jestli je opravdu solidní. Pepan by Rudolfovi a Simoně rád pomohl, a tak zavolá své známé, která bydlí shodou okolností ve stejném městě jako zájemce…

Pepan se své známé nedovolá, takže žádné nové informace nezíská. Simona a Rudolf také nic podezřelého neobjeví, a tak se nakonec dohodnou, že zájemci salon prodají. Ovšem zanedlouho je všechno jinak. Pepan totiž zjistí, že zájemce má jednu bohatou sestřenici, která je v Děčíně známou podnikatelkou… Jak si to Simona a Rudolf s Květou vyřídí? Co jim Květa navrhne?

Tondovo rozhodnutí

Světlana by si ráda užila svou rodinu a zároveň si i vyčistila hlavu. Lumírovi proto navrhne, že by společně i s Alexem opět mohli vyrazit někam na výlet. Oběma takový relax určitě jen prospěje. Ona toho má až nad hlavu na radnici, Lumír zase řeší věci v pekařství i ve své straně. A k tomu mu dělá starost také dcera Vendula… Co je u Venduly nového? Čím Lumíra překvapí Tonda Hložánek? A čím Světlana?

Krize mezi Karlou a Márou

Karla má plnou hlavu nejen případu, ale také Máry, kterému se snaží už pár dní marně dovolat. Nechápe, proč je na ni naštvaný, a tak jí to Jirka Herman objasní. Karla se hned sebere a za Máou zajde, aby mezi sebou měli jednou provždy jasno. Místo Máry však zastihne doma jeho matku, která jí svým chováním moc nepřidá… Čím Karlu vykolejí Věrka? Proč se krize mezi Karlou a Márou ještě více prohloubí? A čím Klingon potěší Márova tátu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz