Ulice 3.10.2017 - 3312. díl - Setkání Hynka a Aleše

Začínající podnikatelka a svobodná máma Gábina Pumrová je stále v jednom kole. Na randění jí zatím moc času nezbývá, i když se nedávno seznámila se sympatickým hasičem Alešem Vašečkou, který o ni má velký zájem a který si i báječně rozumí s jejím sedmiletým synem Šimonem. Gábina zatím vztah s Alešem moc neřešila, ale dnes se stane něco, co ji donutí o něm začít přemýšlet jinak než doposud. Co Aleš udělá? A jak dopadne Alešovo nečekané seznámení s Gábininým expartnerem Hynkem?

Gábina donese Hynkovi do školy hokejku, kterou si ráno doma zapomněl Šíma. Společně se tam setkávají také s Alešem, jenž přišel na besedu, a učitelkou Landovou. Hynkovo a Alešovo seznámení je docela ostražité, protože ani jeden z nich neví, co od toho druhého očekávat…

Hynek navíc namíchne Gábinu zprávou, že se o Šímu odpoledne a večer nepostará, jak byli původně domluvení, protože by rád pečoval o Dášu. Pro Gábinu to znamená nečekané komplikace, protože už má vlastní plány, které musí narychlo rušit. Jedno však nezruší – prohlídku Simonina salonu, kde by si ráda zřídila vlastní salon… Jak na Gábininy plány zareagují Mastný a Květa? Jak dopadne Hynkovo seznámení s Alešem? A čím Gábinu dost rozhodí Aleš? Jak vnímá jejich vztah?

Alex u babičky

Lumír by si rád užil hezký večer se Světlanou. Přesvědčí ji proto, že malého Lexíka zkusí dát na noc k jeho matce, aby zjistili, jestli by to takhle zvládli i ve chvíli, kdy by bylo třeba, aby za ně babička zaskočila. Světlana z toho má trochu obavy, ale nakonec souhlasí. Přes den se Lumír zastaví na radnici, kde se ho Denisa hned ptá na Tondův přestup k Neúplatným. Lumír má v tomhle jasno. Přestože si spousta lidí myslí pravý opak, on věří, že se zachoval správně, když s Tondou nevyrazil dveře… Co Denisa ocení na Lumírovi? A jak dopadne Světlanin a Lumírův hezký večer?

Martinovo nečekané dilema

Veronika si dělá starost o Marcelu, která má ve škole velký zápřah a téměř nejí. Marcela ji ujišťuje, že je v pořádku. Jen se prostě občas najíst nestihne, ovšem hlady také není. Přes den jí hlavně ovoce, aby neměla plný žaludek před tréninky. Veronice se to však nezdá, byť Marcelin argument chápe… Co Veronice vadí? Čím Veroniku překvapí Martin? A jaké dilema teď Martin řeší?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz