Ulice 4.10.2017 - 3313. díl - Zdravtní problémy Marcely

Neteř Veroniky a Martina Maléřových na sobě od malička tvrdě maká, aby se stala baletkou. Je zvyklá zatnout zuby a překonávat bolest, ale tentokrát to už bude nad její síly. To, co se zpočátku zdá jako banalita, jí způsobí nejen bezesnou noc, ale i další nečekané zdravotní komplikace. Proč Marcela nakonec skončí na pohotovosti? Co s ní je?

Setkání Veroniky a Ryby

Hynek ví, že včera Gábině dost zkomplikoval život, když se oproti předchozí domluvě nepostaral o Šímu. Zajde se jí proto omluvit a taky si s ní promluvit o Alešovi. Všiml si, jak si se Šímou rozumí, takže má trochu obavy, aby nechtěl Gábinu balit právě přes Šímu…

Gábina ujistí Hynka, že se mýlí a že to na ni Aleš přes Šímu opravdu nezkouší. Víc s ním však toto pro ni citlivé téma nerozebírá, protože vlastně sama neví, jak to s ní nyní Aleš má. Netuší, jestli se s ní náhodou nerozešel, neboť po jejich rozhovoru v kavárně se choval už dost odtažitě. Gábina si navíc uvědomí, že o Aleše opravdu stojí. Bohužel jí to dochází ve chvíli, kdy má pocit, že ho ztrácí. Tereza jí poradí jediné – o Aleše zabojovat… Kdy mezi Gábinou a Alešem přeskočí jiskra? Na čem se dohodnou? Co Gábině navrhne Landová? A co se ani trochu nelíbí Mastnému?

Věrka proti Karle

Mára je od jejich usmíření stále u Karly. Navzájem se poznávají a nadále sbližují. Karla Márovi vysvětlí, jak je možné, že dosud neměla žádný vážný vztah. Mára jí zase objasní, proč to má s rodiči tak komplikované. Ovšem úplně upřímný k ní není. Pár věcí ze své minulosti jí zamlčí. Když se později Mára konečně ukáže doma, jeho matka ho hned podrobí výslechu. Ani trochu se jí totiž nelíbí, jak se to mezi ním a Karlou zase vyvíjí… Co má Věrka proti Karle? Jak na to Mára zareaguje? A čím udělá Pavlát radost Lubošovi?

Filipův výstup

Martin studuje učebnici, kterou si pořídil na kurz, ale textu vůbec nerozumí. Filip chce vyzkoušet přiložený program, jenže v Martinově notebooku se nespustí. Filip to pro jistotu ještě zkusí ve svém počítači. A vněm naštěstí program normálně funguje. Martinovi z toho jde za chvíli hlava kolem. Kurz ještě ani nezačal, a Martin už přestává věřit, že by ho zvládl. Martinova příprava má však ještě jeden malý háček… Jaký? Co se stane Marcele? Proč o ni má Veronika starost?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz