Ulice 16.10.2017 - 3321. díl - Květin podraz na Gábinu

Co všechno se může skrývat za nevinnou nabídkou pomoci a půjčky na rozjezd podnikání? Jakmile o něčem takovém začne uvažovat podnikatelka Květa Vavrušková, je celkem jisté, že je za tím malý háček. Květa nikdy nic nedělá jen tak a o nezištné pomoci u ní nemůže být ani řeč. Ve chvíli, kdy svému partneru Radkovi Mastnému navrhne, aby společnými silami pomohli jeho dceři z prvního manželství Gábině, která by si ráda pořídila vlastní salon, má už všechno dopředu spočítané a promyšlené tak, aby z toho ona sama vytěžila co nejvíc. Jaký podraz Květa chystá na Gábinu? A jak se k tomu postaví Radek Mastný?

Frantovy problémy ve škole

Bedřich se snaží být Jindře oporou a pomáhat jí, jak jen to jde s péčí o Ladu. Zároveň ale nezapomíná ani na svou rodinu. Přestože se mu rozpadla, i nadále řeší problémy společně jako za starých časů. Tentokrát se sejdou kvůli Frantovi…

Franta nechce házet klacky pod nohy Skyler. Je odhodlaný postarat se o malého Chrise, zatímco ona bude tři měsíce pracovně v Americe. Anče a Bedřichovi tvrdí, že to zvládne, ale už teď je jasné, že škola půjde stranou. Přitom již nyní v probírané látce dost plave, i když je v maturitním ročníku. S tím se ale nechtějí smířit Anča a Bedřich… Co Anča navrhne Frantovi? Jaká bude jeho reakce? A jak to má Jindra se svou mámou?

Past na Luboše

Karla a Mára se snaží být spolu o každé volné chvilce, kterou mají. Karla Máru varuje, že musí být tento týden na dosahu, což znamená zvednout se a jít, kdykoliv jí z práce zavolají. Mára si na to již zvyká, protože to má sám velmi podobné. Kromě práce Mára navíc pomáhá tátovi s úklidem penzionu, dokud není po operaci srdce úplně fit máma. Ani jeden z Lubošových blízkých zatím neví, na jak tenkém ledě se nyní Luboš pohybuje a s kým má co do činění… Co se Lubošovi hodně vymstí? Proč lže Věrce? A co začíná hrozit panu Pavlátovi i dalším?

Nabídka pro Gábinu

Radka Mastného překvapí, jak velkou zálohu dostává Gábina od Květy na ušití dalších psích oblečků. Na rozdíl od Květy netušil, že o ně může být takový zájem. Samotnou Květu momentálně hodně zajímá Simonin salon, který by ráda získala prostřednictvím Gábiny. Ta to ale už pomalu vzdává, protože jí žádná banka nechce půjčit tolik peněz, aby si ho mohla koupit… Na čem se dohodnou Květa a Radek Mastný? Jak Gábina zareaguje na tátovu překvapivou nabídku? A proč Landovou hodně rozhodí další setkání s Alešem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz