Ulice 17.10.2017 - 3322. díl - Loupež v Ulici

Domov považujeme za své útočiště, místo, kde se cítíme v bezpečí. Jenže stačí málo, abychom o tento pocit přišli a naopak se začali bát vlastního stínu. O tom by mohl vyprávět každý, koho v noci přepadli doma zloději. Jejich drzost je čím dál větší, mnohdy se nezastaví opravdu před ničím. Od loupeže je neodradí dokonce ani majitel spící ve své posteli. Přesně takový zločin se stane i v Ulici už dnes večer. Ke komu se v noci vloupou zloději? A jaké to bude mít následky? Ulice tímto příběhem opět otevírá další velké téma, které se dotýká každého z nás - téma vykrádaček bytů a bezpečí ve vlastních domovech.

Věrka docela překvapí Máru, když zničehonic začne chválit tátu, jak šel konečně do sebe. Pomáhá druhým, našel si kamarády na úrovni, nesedí celé dny jen v hospodě nebo u televize. Mára nemá nejmenší tušení, s kým se táta nyní stýká a kdo jsou ve skutečnosti jeho známí z fotbalu, s nimiž se máma včera náhodou seznámila…

Klingon a Chosé dnes opravdu nezahálí. Už včera se dohodli na detailech své akce, teď se do ní pustí. Chosé se nejprve vypraví za Pavlátovou sousedkou, o níž Luboš prozradil, že má doma šperky, jež by ráda prodala. Chosé na ni vyzkouší jeden ze svých osvědčených triků, aby si mohl v klidu omrknout terén… Podaří se Chosému Pavlátovu sousedku oklamat? Jaké nebezpečí hrozí samotnému Pavlátovi? A čím Máru překvapí Karla?

Změny u Marcely

Veronika má pro Martina jednu novinku. Zítra přijede na otočku její sestřenice Hanka, Marcelina máma, aby si s Marcelou konečně promluvila o tom, se děje doma. Podle Veroniky se Hanka ocitla v nelehké situaci, kterou moc nezvládá. Zaťatá Marcela jí to navíc ani trochu neulehčuje. S mámou stále odmítá komunikovat, natož se s ní vidět… Čím Marcela naštve Filipa? Co z toho vyplyne? A kdo na ni nečekaně platí?

Podraz, nebo dobrý skutek?

Gábinu ráno probudí Hynek svým telefonátem. Má pro ni a Šímu obrovskou novinku, o kterou se s nimi prostě podělit musí. Konečně je dvojnásobným tátou. Pro Šímu to je samozřejmě událost dne. Jen co přijde do školy, okamžitě se pochlubí své učitelce. Gábina na to naváže, ovšem reakce Landové je taková, že Gábina zůstane jen koukat… Co se děje s Landovou? Přijme Gábina tátovu nabídku a půjčí si od něj a Květy peníze na koupi Simonina salonu? Co by ji mělo varovat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz