Ulice 18.10.2017 - 3323. díl - Filipova puberta

Téměř každý rodič dospívajícího dítěte tohle moc dobře zná. Potomek má najednou na všechno vlastní názor a rád by vše řešil po svém. A když ne úplně všechno, tak alespoň věci, jež se ho bezprostředně týkají. Nejinak je tomu také u Maléřových, kteří zjišťují, že puberta jejich syna bude mít zřejmě mnohem bouřlivější průběh, než čekali. Dnes dojde dokonce i na hodně silná slova a práskání dveří - z Filipova pohledu samozřejmě oprávněně, protože jsou věci, do kterých by se mu rodiče montovat neměli. Co ho tak namíchne? A jak to Maléřovi vyřeší?

Pavlát vykraden

Karle a Márovi nezačne den úplně podle jejich představ. Karlu totiž probudí nad ránem telefonát z práce, že musí okamžitě vyrazit k novému případu. Hororové ráno čeká i pana Pavláta, jenž si bude připadat jako ve zlém snu…

Šokovaný pan Pavlát ráno zjistí, že mu přes noc zmizela z bytu spousta věcí. Zpočátku nevěří vlastním očím, nechápe, co se stalo. Pak celý roztřesený zavolá o pomoc, protože tuhle situaci sám nezvládne. Poté to už půjde ráz na ráz... Co je pro okradeného Pavláta nejhorší? Co se policie dozví od sousedů? A jak si Pavláta vychutná Klingon?

U Maléřů přituhuje

Filip sedne hned po probuzení k počítači, aby si stihnul napsat ještě jeden úkol do školy. Přestože se zdá, že vše zvládne a hrozící průšvih je zažehnán, Martin se mu postará o infarktovou situaci, jen co začne u počítače úřadovat on. Tohle je ale nic proti tomu, jak se to u nich vyhrotí později… Proč bude u Maléřových pořádné dusno? Kvůli čemu se Martin a Filip chytnou? A co se děje u Marcely doma?

Gábina riskuje

Gábina je jen krůček od splnění si svého snu. Díky půjčce od táty a Květy si může koupit Simonin salon. Jenže už záhy Gábina zjistí, že to má další háček. Přímo na koupi salonu sice peníze dostane, nepočítala však s tím, že jich potřebuje mnohem víc. A tak zkusí Simonu požádat o slevu… Jak na to Simona zareaguje? Jak Rudolf? A co se děje s Pepanem, který nečekaně přepadne Simonu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz