Ulice 19.10.2017 - 3324. díl - Pepanova prosba

Čím je člověk starší, tím více se obává změn ve svém životě, které jsou obvykle k horšímu. U Simony a Rudolfa Hložánkových se nyní dějí velké změny, jež pro ně přinášejí nový začátek. A dokonce se zdá, že bude přesně podle jejich představ, o čemž by si teď mohl nechat jen zdát Simonin exmanžel Pepan, kdyby se mohl alespoň vyspat. Kvůli nedávno narozenému synovi totiž doma nezamhouří oko. A tak opět přepadne svou báječnou ex se zoufalým výrazem ve tváři a naléhavou prosbou o pomoc... Co udělá Simona? Jak se jí Pepan následujícího dne odvděčí? A čím Simona a Rudolf potěší Pepanovu šestiletou dceru Jiřinku?

Pepan si sice včera plánoval, jak bude odpoledne a večer jezdit, místo toho ale prospal pomalu celý den. K probuzení pořádně není ani ráno. Simoně se to nakonec jakžtakž podaří, ovšem nebyl by to Pepan, aby neudělal pravý opak toho, na čem se dohodnou…

Simona ráno spěchá za právníkem kvůli smlouvě na salon, a tak Pepana nakonec nechá, aby se u ní doma v klidu probral. Vyčerpaný Pepan ale zase okamžitě usne, navíc v její posteli. To se neobejde bez následného trapasu, protože Rudolf o něm samozřejmě nemá ani páru. Díky tomu zažije pořádný šok. Není ale sám, kdo se bude hodně divit. Rudolf se totiž vytasí s novinkou, která Simonu hodně překvapí… Co Rudolf navrhne Simoně? Proč bude Simona varovat Gábinu, která její salon kupuje? A co Simona přizná Lumírovi?

Filip obrací

Martin přes noc vychladl, což ovšem neznamená, že by se smířil s Filipovými plány. Stále u něj platí, že by byl rád, kdyby si Filip udělal maturitu. S Veronikou proto přemýšlí, jak ho přesvědčit. Nakonec ho napadne kompromis, se kterým by Filip mohl souhlasit. Tomu se však nezdá ani to. Víc než rodiče na něj platí jeho holka Martina, jež mu navrhne něco, o čem nechtěl ještě před pár dny ani slyšet… Změní Filip svůj názor? Co mu Martina poradí? A s jakou nabídkou přijde za Martinem Jarda?

Luboš procitá

Karla se ráno postará Márovi o milé překvapení, když za ním přijde i s bohatou snídaní, kterou cestou koupila. Márovi bez vytáček přizná, že ji čeká hodně náročný den, a tak si ho chtěla aspoň na chvíli zpříjemnit. Není jí to však přáno. Jen co s Márou usednou ke stolu, odvolají ji do práce. Těžký den ale mají také pan Pavlát a Márův táta. Zatímco se pan Pavlát vzpamatovává ze šoku, který včera zažil, když zjistil, že mu v noci vykradli byt, Márův táta si začíná zvědomovat, že věci nemusí být takové, jak se zdají… Jak se Luboš postaví k obvinění ze spoluúčasti na krádežích? A co je podezřelé Tonymu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz