Ulice 20.10.2017 - 3325. díl - Malér Luboše Marečka

Některé dobré skutky se občas mohou šeredně vymstít. Člověk se nechtěně dostane do vleku událostí a do maléru, ani vlastně neví jak. Přesně tohle se stane seniorovi Luboši Marečkovi, jenž se snažil pomoci svým známým, aby se měli o trochu lépe. Místo toho se teď obává budoucnosti a čelí výhružkám, jež rozhodně nejsou jen do větru... Kdo a proč přitlačí Luboše Marečka ke zdi? V jakém přůšvihu lítá a co mu hrozí?

Věrka si začne dělat starost o Luboše, kterému se najednou udělá zle od žaludku. Později si všimne i Tony, že se s Lubošem něco děje. Luboš ale ani jemu nepřizná, co s ním je. Přitom se mu hodně přitíží právě po jejich rozhovoru…

Tony totiž Lubošovi prozradí, co je Klingon zač. Navrch přidá ještě jednu novinku, na základě které Lubošovi všechno dojde. Už tohle je pro něj hodně velká nálož. Záhy si ho navíc podá i Chosé, který konečně ukáže svou pravou tvář… Proč a čím začne Chosé Lubošovi vyhrožovat?

Nový začátek

Simona a Rudolf se jedou hned ráno podívat na dům, který by Rudolf rád koupil. Simona si při pohledu na salon uvědomí, že v Ulici už nic nebude jako dřív. Padne na ni kvůli tomu trochu splín, ale za pár hodin je naštěstí zase všechno jinak. Simoně se najednou začne rýsovat nový začátek, přesně takový, jaký si kdysi vysnila… Co Simonu a Rudolfa čeká? Co je nového u Jitky? A čím dnes zaboduje Jiřinka?

Varování pro Frantu

Franta se ve škole sice snaží, ale jeho výsledky nejsou ani zdaleka takové jako kdysi. David ho na to upozorní a zároveň s ním začne hledat řešení, jak to zlepšit, protože by se jinak mohlo stát, že Franta nedokončí pololetí nebo pak nezvládne maturitu. Franta ale Davida ujistí, že je se spolužáky na všem domluvený a že se bude v Amsterodamu učit, jak jen bude moci… Co by Frantovi opravdu pomohlo ve složité situaci? Čím ho překvapí Anča? A co Franta přizná Bedřichovi? Jak vlastně v Amsterodamu žije?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz