Ulice 24.10.2017 - 3327. díl - Lumír a Světlana

Každý druhý manželský pár tohle moc dobře zná. Přes den jsou oba dva v jednom kole, takže večer už jen padnou do postele rádi, že si konečně můžou trochu odpočinout po náročném dni. Intimní život se jim ze života pomalu vytrácí, ani vlastně nevědí jak. A právě tomu chce Lumír Nykl zabránit. Svou ženu Světlanu miluje, takže si s ní chce zákonitě užít i trochu manželských postelových něžností a urvat si ji jen pro sebe. Jak na to půjde? Co vymyslí, aby nepřišel o intimní chvilky s ženou svého života?

Rozchod Aleny a Davida

David má pro Terezu dobré zprávy. Alenin táta je na tom už mnohem lépe, koncem týdne ho konečně pustí z nemocnice. To mimo jiné znamená, že se Alena vrátí od rodičů a že si s ní David konečně bude moci promluvit…

David už rozchod s Alenou nechce odkládat. Jen co se dozví, že se Alena vrací od rodičů již nyní, rozhodne se jednat. Tereza je od chvíle, kdy jí David prozradí, co chystá, jako na trní. Neví, co od Aleny čekat, s čím vyrukuje tentokrát. To neví ani David, jenž doufá, že rozchod proběhne v klidu… Jak Alena rozchod vezme? Co pro ni bude pořádný šok? A co navrhne rozhozené Tereze Ota?

Lumírovo desatero manželské intimity

Světlana se snaží Lumíra probudit o něco dříve, aby si vynahradili včerejšek. Jenže tentokrát je neprobuditelný Lumír. Když mu konečně dojde, oč Světlaně šlo, je pozdě. Světlana musí jet do práce. Lumír se ovšem jen nevzdává. Přes den sedne k internetu a začne hledat, jak jejich problém vyřešit. Díky tomu narazí i na desatero manželské intimity, které ho hodně zaujme… Na čem se Lumír a Světlana dohodnou? Čím Světlanu moc nepotěší Tonda Hložánek? A co všechno praskne na Vendulu a její nový objev?

Jak to spolu doopravdy mají Bedřich a Jindra?

Ondra se zastaví za Jindrou na kus řeč. Nedá mu to, aby se jí nezeptal, jak to nyní mají spolu s Bedřichem. Jindru to trochu zaskočí, ale na rovinu přizná, že nijak. Společně se starají o Ladu, tím to pro ni končí. Je ráda za to, jak to je, víc už ani nečeká, byť byla do Bedřicha kdysi hodně zamilovaná. Ondrovy otázky jí ale později nejdou z hlavy. Návštěva dnes zavítá také k Anče. Aby Evženovi poděkovala za včerejšek, pozve ho na svou speciální česnečku… Co Anča přizná Evženovi? Čím Anču překvapí Bedřich? Co Bedřich navrhne Jindře? A co si o Jindřině reakci myslí Miloš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz