Ulice 27.10.2017 - 3330. díl - Gábina proti Vavruškové

Od chvíle, kdy se Radkovi Mastnému narodilo vnouče, snaží se mít co nejlepší vztahy se svou dcerou Gábinou, aby se mohl s malým Šimonem vídat co nejvíce. Gábina bere svého tátu s rezervou, ale Šímu o milujícího dědečka rozhodně připravit nehodlá. Už dnes se však stane něco, co jejich vzájemné vztahy zmrazí na bod nula, něco, kvůlil čemu Gábina i se synem odejdou uprostřed Mastného narozeninové oslavy. Něco, v čem bude mít prsty Mastného nová partnerka Květa Vavrušková, která chce za každou cenu dosáhnout svého.. Co Květa udělá?

Stěhování Rudolfa a Simony

Rudolf ráno překvapí Simonu rozhodnutím, že se do domku přestěhují oba a hned. Na váhání jí moc času nenechá, protože okamžitě začne jejich přesun z města na venkov i realizovat. Simonu to zpočátku docela zaskočí, ale pak se nechá strhnout jeho akčností…

Simoně vlastně ani moc nevadí, že bude žít nějakou dobu v provizoriu. V domku se jí líbí, pro ni je hlavní, že budou s Rudolfem spolu. Jen co Simona a Rudolf dorazí nazpět do Ulice, oznámí tuhle novinku panu Peškovi. Současně s ním začnou řešit ukončení nájmu. Pan Pešek ale není jediný, s kým se ti dva už záhy budou loučit… Na čem se Simona a Rudolf dohodnou s panem Peškem? Jaké bude jejich loučení s Ulicí? A kdo je dneska v domku překvapí?

Květa si jde za svým

Gábina má od rána honičku, protože se jí podaří zaspat. Alešovi se její vražedné pracovní tempo moc nezamlouvá, a tak se jí pokusí domluvit, aby se tolik nehonila. O tom si ale Gábina může nechat nyní jen zdát. Domlouvá a připravuje rekonstrukci salonu, chystá se na jeho otevření, do toho ještě oslava tátových narozenin. A právě ta dopadne kvůli Květiným intrikám naprosto katastrofálně… Jak Gábina zareaguje na Květin podraz? Na čí stranu se postaví Radek Mastný? A jaké budou následky?

Adrian odlet

Adriana odlétá už za pár hodin na Madagaskar, kde bude několik týdnů pracovat opět spolu s Karlem. Pomalu začíná mít cestovní horečku, k tomu si uvědomuje čím dál víc, jak jí bude chybět Robert. Ten ji ujistí, že i ona bude scházet jemu. Zároveň se však pokusí z jejího odletu vytřískat co nejvíc pro sebe… Jakou boudu Robert ušije na Adrianu? Jak dopadne jejich loučení? A na čem se Amálie dohodne s panem Pavlátem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz