Ulice 2.11.2017 - 3334. díl - Alena se vypořádává s Davidem

Alena Koukalová se nemíní smířit s tím, jak se věci mají. Najednou se jí všechny střípky poskládají dohromady. To, co dřív jen tušila, uvidí v naprosto jasných obrysech. Není včerejší, její ženská intuice jí neomylně napoví, jak to s Davidem doopravdy je. A nebyla by to Alena, aby si to s ním nezašla hned vyřídit tam, kde určitě nebude sám… Co Alena udělá? Jak na to David zareaguje?

Vendule se musí vystěhovat z bytu

Pavel mučí v poslední době Vendulu otázkami týkajícími se jejího nového vztahu. Nejdříve ho zajímalo, s kým chodí, teď se jí neustále ptá na Mária. Vendula ale moc sdílná není. Právě naopak. Čím je Pavel zvědavější, tím více jí jsou jeho dotazy nepříjemné…

Vendula by byla nejraději, kdyby se jí Pavel na její nový vztah a Mária už neptal, jenže to má smůlu. Pavla právě tohle téma dost zajímá. Čím více Vendula mlží a je kvůli tomu podrážděnější, tím větší zvědavost to u Pavla vzbuzuje. Vendulina reakce se totiž rozhodně nepodobá reakci čerstvě zamilované holky. Vendulu naštěstí vysvobodí telefonát majitele bytu, ve kterém nyní bydlí. Bohužel se od něj dozví hodně špatné zprávy. Musí se co nejdříve vystěhovat… Proč majitel vyhazuje Vendulu z bytu? Kam půjde? A co Lumírovi provede jeho matka?

Alena se dozvídá o Tereze a Davidovi

Matěj si začíná dělat starost o Lucku, která se mu od včerejšího incidentu s otcem neozvala, i když se jí snažil několikrát dovolat a poslal jí i pár zpráv. Tereza se ho snaží uklidnit, ale když Lucka nedorazí ani do školy, i ji to trochu znervózní. Lucka se naštěstí vzápětí ozve Matějovi, takže si všichni docela oddechnou. Jenže Terezu trápí ještě jedna věc – Alenina včerejší esemeska. Tereza se obává, že Alena to jen tak nenechá… Co Alena udělá? Jak na to zareaguje David? A co Lucka navrhne Matějovi?

Luboš u výslechu

Luboš je hodně nervózní z výslechu na policii, který ho dnes čeká. Zároveň se obává i vyšetření, na něž jde zítra. Amálie, se kterou se náhodou potká, se ho pokusí uklidnit, ale tentokrát to moc nezabere. Vynervovanému Lubošovi později nepřidá ani nečekané setkání s Karlou na policii a další obvinění Pavlátovy sousedky, jež je přesvědčená, že má v krádežích prsty… Jak Luboš ustojí výslech na policii? Co všechno přizná? A co zjistí Karla?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz