Ulice 3.11.2017 - 3335. díl - Gábina a Nyklová

Vilma Nyklová by se pro rodinu a občas i pro druhé rozkrájela. I ona má ale své mouchy a někdy šlápne pořádně vedle, zvláště když si vezme do hlavy, že za každou cenu udělá dobrý skutek. Ve snaze pomoci pak napáchá škody, jež mají dalekosáhlé následky. Také tentokrát hodně přestřelí a znepříjemní život někomu, s kým celou dobu skvěle vycházela a koho považovala tak trochu za vlastního. Není to nikdo z práce, nýbrž Gábina, kterou naprosto šokuje svým požadavkem… Co Gábině hrozí? A jak se k tomu postaví ostatní?

Radek Mastný se po několika dnech opět objeví v hospodě. Nikoliv proto, aby se s Květou dohodl na návratu. Přijde si jen pro zápočtový list. Květa ho přesto začne přemlouvat, aby se k ní i do penzionu vrátil…

Květa ví, že přestřelila. Byla by ráda, kdyby se s Radkem usmířili, jenže ten něco takového rozhodně nemá v plánu. Nedokáže jí odpustit, že kvůli ní je jeho vztah s Gábinou opět na bodu mrazu. Na samotnou Gábinu se to nyní valí ze všech stran. Poslední kapkou je pro ni vyhození z bytu… Kam Gábina půjde? Proč si o ni bude dělat Tereza starost? A co Květa neskousne?

Byt pro Vendulu

Lumír přemýšlí, jak pomoci Vendule, která se musí co nejdříve vystěhovat ze svého bytu. Napadne ho, že by si mohla pronajmout byt po Simoně, jenže Adriana chce tak vysoký nájem, že by na to Vendula neměla. Nyklová proto vymyslí jiné řešení. A hned ho taky uskuteční, aniž by se s kýmkoliv předtím poradila. Dá Gábině výpověď z garsonky, aby do ní mohla nastěhovat Vendulu… Co na to Nyklové řekne Lumír? Co Vendula?

Luboš na koberečku

Luboš je ráno hodně nervózní z vyšetření, které ho čeká. Do toho mu zavolá Karla, že se s ním chce sejít. Věrce to je divné, hned začne spekulovat, co mu asi tak Karla může chtít. Luboš si zpočátku myslí, že se s ním chce vidět kvůli Márovi, ovšem jen co se sejdou, vyvede ho Karla z omylu. Podá si ho kvůli jeho včerejší lži na policii… Co všechno Luboš přizná Karle? A co je divné Márovi a Věrce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz