Ulice 7.11.2017 - 3337. díl - Setkání Aničky s Ladou

Vyrovnat se s tím, že muž, kterého miluje, má dítě s jinou, není pro Anču Liškovou vůbec snadné. Na jaře, když se dozvěděla, že Jindra je těhotná právě s jejím Bedřichem, to Anča odnesla naprostým zhroucením. Její manželství skončilo záhy v troskách. Pro Anču to je o to bolestivější, že s Bedřichem sama mít dítě nemohla. Odešla od něj, aby ji to tolik nedrásalo. Jenže setkání s Bedřichovou nedávno nerozenou dcerou stejně neunikne… Jak to Anča ustojí? A kdo jí bude naprosto nečekaně největší oporou?

Gabri.ella se otevírá

Gábině se dnes plní jeden z jejích velkých snů – slavnostně otevírá svůj salon. Šímu samozřejmě zajímá, kdo všechno přijde a jestli se uvidí i s tátou. Gábina ho ale zklame. Táta tam večer nebude…

Na otevření salonu bude chybět i další Gábinin blízký člověk, díky kterému prostory pro salon získala a o kterém si myslí, že ji spolu s Květou opět podrazil – její otec. Otázkou je, zda dorazí alespoň Aleš, s nímž se Gábina včera večer chytla kvůli svému novému bydlení. Ještě než Gábina začne slavit, přijde další nečekaná rána. Květa se jí začne mstít a udělá na ni další podraz… Co Květa vymyslí tentokrát? Jak to spolu mají Gábina a Aleš? A jak dopadne Gábinino slavnostní otevření salonu?

Spiklenci Tereza a David

Tereze dělá starost Lucka, která teď nemá právě nejlepší období, i když je až po uši zamilovaná. Otec jí totiž chození s Matějem zakazuje a dělá všechno pro to, aby se s ním neviděla. To se samozřejmě odráží na její psychice a následně i na prospěchu ve škole… Co Lucce hrozí? A jak si svou lásku užívají spiklenci Tereza a David?

Ančino setkání s Ladou

Ema zavolá Anče špatné zprávy. Výlet s tanečním souborem do Londýna chce vzdát, protože nebude mít dost peněz na kapesné a všechny plánované aktivity. Miloš se na její výlet netváří od začátku, takže od něj na to nedostane ani korunu. Anča Emu povzbudí, aby to ještě nevzdávala. Slíbí jí, že se pokusí dohodnout s Bedřichem, že by jí potřebné peníze na výlet dali oni. Jenže u Bedřicha čeká Anču nečekaně těžká zkouška v podobně shledání s malou Ladou… Jak to Anča ustojí? Jak situaci zvládne Bedřich? A kdo bude Anče nečekanou oporou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz