Ulice 8.11.2017 - 3338. díl - Weber přitvrzuje

Osmnáctiletá Lucka Weberová má doma peklo od chvíle, kdy se provalilo, že chodí s Matějem. Kdyby kvůli tomu rodičům nelhala, možná by to nyní neměla tak těžké. Její táta ji teď hlídá pomalu na každém kroku a nastolil jí hodně přísný režim. Lucce se přesto podaří na chvíli uniknout. Ovšem následky na sebe nenechají dlouho čekat. Je z toho pořádný poprask nejen u Matěje doma, ale i na gymplu, kde Lucka studuje… Kdo to překvapivě odskáče nejvíc?

Setkání Veroniky a Ryby

Rozhozené Anče včera večer vůbec nedošlo, že nevědomky zabavila Evženovi jeho bundu. Uvědomí si to až ráno, kdy si bundy všimne doma na věšáku. Hned to začne řešit, protože jí je jasné, že Evžen bez bundy být nemůže…

Anča nejprve zavolá Adrianě, ale bohužel se nedovolá. V práci proto požádá o kontakt na Evžena Veroniku, jenže ta ji zklame. Ona ani Martin telefonní číslo na Adrianina tátu nemají. Anče nezbude nic jiného než zazvonit na pana Peška, aby kontakt získala od něj. Jen co telefonní číslo dostane, okamžitě si s Evženem domluví schůzku… Co všechno na sebe Evžen prozradí Anče? A jak dopadne nečekané setkání Anči a Evžena s Bedřichem a Milošem?

Další střet s Weberem

Včerejší akce u Gábiny se nečekaně rozjela. Ota se probudí s příšernou kocovinou, Matěj na tom není o mnoho lépe. Tereza a David se snaží ráno normálně fungovat, ovšem i jim to dává docela zabrat. Vzhledem k tomu, jak na tom jsou, Ota s Matějem ani moc neřeší, že David u nich zůstal v bytě, a dokonce spal v Terezině pokoji. Ani jeden z nich stále netuší, jaké tajemství Tereza s Davidem mají. Ovšem i na ně dojde. Náročný den čeká nejen zamilované spiklence, ale kvůli Lucčinu otci také samotnou Lucku, Matěje a překvapivě i Otu… Co se stane? U koho Lucčin otec nečekaně narazí? A jaké překvapivé následky to bude mít?

Márův otec v pasti

Tony má pro Márova tátu špatné zprávy. I on se snaží šetřit, kde se dá, a tak mu musí dát padáka. Díky Brunovi už provoz v Coolně zase normálně zvládá, zásobování si může obstarávat sám. Pro Luboše Marečka to je ale docela škrt přes rozpočet, protože tím přijde o jediný příjem, který momentálně má. Vzápětí však bude ještě hůř… Do jaké pasti se Luboš Mareček dostal? Co naopak potěší Věrku? A proč je Bruno naštvaný na Karlu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz