Ulice 9.11.2017 - 3339. díl - Ben opět nadbíhá Martině

Patnáctiletý Filip se trápí čím dál víc kvůli své holce. S Martinou chodí už rok, je to jeho první láska, proto to tak prožívá. Martina je podle něj ta nejlepší holka pod sluncem, jenže není sám, komu se líbí. Zálusk na ni má také o rok starší Ben, jenž dělá všechno pro to, aby na ni zapůsobil… Co je pro Filipa hodně velká rána? A jak se pomstí?

Ota a Matěj na Kanárech

Ota a Matěj mají nad ránem docela naspěch, aby stihli letadlo. Oba jsou v euforii způsobené vyšší hladinkou alkoholu a vidinou dovolené v tropech, která ale u Oty rozhodně není tak bezproblémová, jak se samotný Ota tváří...

Ota požádá těsně před odchodem z domu překvapenou Terezu, aby doručila jeho máti dopis, který jí v noci napsal. Zatímco Ota míří spolu s Matějem za sluncem, Tereza probírá tuhle hurá akci kluků s Davidem. Ani jednomu z nich se moc nezdá, že by Puklická dala Otovi takhle narychlo a ještě uprostřed školního roku dovolenou. Jak se záhy ukáže, jejich tušení je správné. Rozjařený Ota odletěl, aniž by to měl od matky posvěcené… Co Otovi hrozí? Jak si to s ním Puklická vyřídí? Kdo to taky pořádně schytá? A co je naopak dobrou zprávou pro Terezu a Davida?

Krize mezi Filipem a Martinou

Veronika se ráno připravuje na Marcelino přistěhování. Chystá se jí vyklidit Rozininu skříňku v dětském pokoji, aby si měla kam dát své věci. Filip z toho samozřejmě není ani trochu nadšený, takže doma by se dala atmosféra opět krájet. Pravou příčinou Filipova rozladění je ale Martina, která se mu včera neozvala, přestože ji naháněl po telefonu i na sociální síti. Jen co se uvidí ve škole, udělá jí další žárlivou scénu, na kterou ale není Martina ani trochu zvědavá… Co Filipa hodně zasáhne? Co je pro Martinu poslední kapkou? A co namíchne Martina?

Chosého výhrůžky

Karla s Márou chystají hostinu pro Márovy rodiče, kteří by s nimi rádi něco probrali. Tony se ještě vrátí ke včerejšku a Márovi se omluví, že jeho tátu vyhodil z práce. Všiml si totiž, jak ho to vzalo. Karla nenápadně nadhodí, že pana Marečka asi něco trápí, ale víc neprozradí… Čím Karla nemile překvapí Věrku? Proč se táta zdrží u Máry? A čím začne Márovu otci vyhrožovat Chosé?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz