Ulice 20.11.2017 - 3346. díl - Evžen si podá Roberta

Jak dlouho může někdo manipulovat ostatními, než to praskne a vše se provalí? Robert Bláha je čím dál drzejší a neustále zkouší, co všechno si ještě může dovolit vůči rodině své přítelkyně i vůči samotné Adrianě. Stačí jen zvolit správná slova, nasadit náležitě tragický výraz, a hned dosáhne svého. Tentokrát to už ale vážně přežene. Jakmile Adrianin táta zjistí, co jeho dceři Robert provedl, s konečnou platností mu dojde trpělivost a Roberta si pořádně podá. S jakým výsledkem? A co ho tak namíchne?

Webové stránky pro Gábinu

Otevření vlastního salonu je jen začátek. Gábina teď dělá všechno, co je v jejích silách, aby se mezi konkurencí prosadila a aby si na sebe salon vydělal. To kromě jiného znamená dát o sobě vědět potenciální klientele, s čímž jí pomůže Miki…

Díky Mikimu Matěj rozjel svůj internetový obchod. Nyní Miki pomáhá Gábině s novými webovkami jejího salonu. Miki ví, co na webu funguje, pro Gábinu má spoustu cenných rad. Jejich sezení však trvá déle, než Gábina předpokládala, což jí trochu zkomplikuje život… Kdo a jak Gábině pomůže? Jak si Mastný vychutná Květu? A co neustojí učitelka Landová?

Evženovo prozření

Robert se ráno omluví Denise, že do práce dorazí o něco později kvůli řemeslníkům, na které čeká. Denisa má pro jeho situaci pochopení a dokonce mu navrhne, aby si vzal volno. To Robert odmítne, ovšem vzápětí lže do očí Evženovi, že dnes musí do práce. Evžen pak udělá přesně to, co Robert předpokládá. Jenže na rozdíl od Adriany si Evžen udrží zdravý odstup a už brzy Robertovy manipulace odhalí… Co bude pro Evžena poslední kapkou? Jaké to bude mít důsledky? A čím Amálii překvapí pan Pavlát?

Nečekané komplikace

Božena Puklická se připravuje na návrat nezdárného syna, kterému míní dát za vyučenou. Ze školy ho zatím nevyhodí, i když si o to Ota hodně koleduje. Naopak ho míní zaúkolovat tak, že Otu přejde humor. Dokonce požádá Terezu a Davida, aby mu v žádném případě nepomáhali a nechali ho v tom pěkně vykoupat… Jaké nečekané komplikace zaskočí Otu a Matěje během návratu z dovolené u moře? A jak se to dotkne i Terezy a Davida?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz