Ulice 21.11.2017 - 3347. díl - Matěj zklame Lucku

Láska, nebo byznys? Co je důležitější? Přestože to má Matěj Jordán v hlavě srovnané a vždy mu záleželo na blízkých, tentokrát to u něj tak jednoznačné není. Ne proto, že by Lucku nemiloval. Právě naopak. V posledních dnech mu hodně chyběla a opravdu se na ni těšil. Jenže coby podnikatel se prostě nemůže vykašlat na práci ve chvíli, kdy je třeba zamakat, aby firma i nadále rosperovala. Tohle každý chápe. Jenže Matěj dnes udělá něco, čím Lucku dost raní, něco, kvůli čemu se Lucka dokonce i sesype. Co se stane? Proč Lucka skončí v slzách? Jak vlastně Lucka a Matěj svůj vztah vnímají?

Ota včera večer v Německu natolik zpanikařil, že se rozhodl nečekat na letišti na volný spoj do Prahy. Raději se domů vypravil autobusem, aby měl jistotu, že na vyučování přijde včas. Ovšem ani tahle cesta se neobejde bez nečekaných komplikací a dalších nervů. Tereza a David začnou Otu dokonce i litovat, když ráno zjistí, jak na tom je…

Na Otův návrat netrpělivě čeká i jeho matka, která si ho míní ve škole okamžitě podat. Zároveň má o něj ale i starost, protože o něm nemá ani těsně před zvoněním žádné zprávy. Ota přilítne do školy až na poslední chvíli, takže to ihned náležitě schytá. Ale to je jen začátek jeho utrpení… Jaká muka Otu čekají ve škole? A proč to hodně zaskřípe mezi Matějem a Luckou? Co už bude na Lucku přeci jen moc?

Květin návrh

Miki nahání Gábinu hned brzy ráno kvůli jejím webovkám. Alešovi se to sice moc nelíbí, Gábině je však i nadále oporou. Postará se jí o Šímu a navíc se s ním domluví, že pro ni připraví na večer velké překvapení. Gábina je za jeho pomoc opravdu vděčná, protože se může naplno věnovat svému salonu. Navrch se dočká i jedné překvapivé nabídky od Květy… Jakou hořkou pilulku a proč musí Květa spolknout? Co k tomu poví Gábině její otec? A co Gábina navrhne Landové?

Filipova tajemství

Marcela má ráno velkou trému z předváděček. Kvůli zranění ji přeřadili do horší skupiny, teď doufá, že by se mohla vrátit do té lepší. Dost to prožívá, řeší to i s Maléřovými, kterým její nadšení a snaha imponuje. Martin si na to konto trochu rýpne do Filipa, jenž je v poslední době Marceliným pravým opakem. Filipova prudká reakce všechny překvapí. To ovšem netuší, co všechno o něm ještě nevědí… Jaké Filipovo tajemství náhodou odhalí Marcela? Jak to mezi sebou nyní ti dva mají?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz