Ulice 28.11.2017 - 3352. díl - Chosé opět vyhrožuje Marečkovi

Luboš Mareček je na sesypání. Trápí ho obrovské výčitky svědomí kvůli tomu, co všechno a s jakými následky se v minulých dnech a týdnech přihodilo. Netušil, že by to mohlo zajít až tak daleko, že Klingon a Chosé jsou všeho schopní recidivisti, kteří se nezastaví před ničím. Luboš má teď strach z toho, co ještě přijde, neví, co s ním bude, je mu čím dál hůř. Ke všemu se mu začíná otřásat v základech i manželství, jeho jediná jistota. A aby toho nebylo málo, drsně si ho podá i Chosé, jenž ho chce umlčet dřív, než bude pozdě… Čím Chosé vyhrožuje panu Marečkovi? Co je pro Luboše nejhorší?

Smutná Anča

Bedřich zůstane u Jindry přes noc, aby se postaral o malou, neboť Jindra záhy po návratu z koncertu tvrdě usnula. Jindra mu je za koncert i následné prospání brzy ráno vděčná, zato Anča je kvůli tomu hodně nabroušená a domýšlí si kdovíco…

Naštvaná Anča přizná Zuzaně, že rande s Evženem včera nedopadlo, protože musela hlídat Chrise. Okamžitě začne nasazovat i na Bedřicha, jenž si podle ní začal s Jindrou, aniž by to přiznal. Zuzaně se něco takového moc nezdá, ale Anča je i tak na Bedřicha naštvaná. Vztek se ještě znásobí poté, co nedopadne podle jejích představ ani nová domluva s Evženem… Čím Evžen zklame Anču? Jak to spolu mají Bedřich s Ančou? A jak Bedřich s Jindrou?

Věrčino přiznání Květě

Věrka se stále nedokáže vzpamatovat ze šoku, o který se jí postaral manžel svým přiznáním, že se nechtěně a nevědomky namočil do vykrádaček. Věrku nejvíc štve, že Luboš vše neřešil hned, jak se dozvěděl, co jsou Klingon a Chosé zač, a že to nechal zajít tak daleko. Mára se snaží otce hájit, ale Věrka je neoblomná. Navíc ji čeká hodně nepříjemný rozhovor s Květou, jíž chce říct celou pravdu… Jak na to Květa zareaguje? Proč je Márovi táty dokonce i líto? A proč se právě kvůli tátovi Mára dost ošklivě pohádá s Karlou?

Marcela na Filipově černé listině

Marcele ráno odpadly dvě hodiny, a tak pomáhá Veronice v kuchyni. Řeší s ní mimo jiné i zapůjčení Filipova luku, protože je domluvená s Martinou, že se s ní podívá na lukostřelbu. Sama kvůli tomu ale Filipovi volat nechce. Ví, jak citlivé téma to pro něj je, nerada by mu nakládala ještě víc. Filipovi proto zavolá Veronika, ovšem i ona má smůlu. Filip si totiž jak na potvoru zapomene mobil doma… Jak dopadne nečekané setkání Filipa, Martiny a Marcely? A čím Filip překvapí dědu a Radku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz