Ulice 30.11.2017 - 3354. díl - Návrat Adriany

Adriana se po několika týdnech konečně vrací domů, celá natěšená na přítele Roberta. Ten se jí postará o velkolepé přivítání, která má ale jeden malý háček. Robert potřebuje Adrianu náležitě zpracovat, aby vzal vítr z plachet jejímu otci, jenž ho má už docela slušně přečteného a kápl na věci, které by se před Adrianou rozhodně neměly provalit takové, jaké doopravdy jsou. Co všechno si Robert vymyslí, aby Adriana nepřišla na jeho nevěru, čachry s bytem či vybraný účet? A co na něj prozradí Adrianin otec?

Adriana se konečně po necelých pěti týdnech vrací z Madagaskaru, kde byla pracovně s Karlem a jeho taneční skupinou. Robert si dá záležet na velkolepém přivítání. Adrianu vyzvedne na letišti, doma pro ni připraví hned několik překvapení…

Zamilovaná Adriana skončí s Robertem hned po návratu domů v posteli, i když na ni čekají Peškovi s Evženem. Přesně o tohle však Robertovi jde. Potřebuje Adrianu náležitě zpracovat ještě před tím, než se setká se svými blízkými. A ani pak Robert neponechá nic náhodě… Co všechno Robert přizná Adrianě? Jak na to Adriana zareaguje? A jaké bude setkání Roberta a Evžena?

Filip na zabití

Veronika si hned ráno domluví na odpoledne setkání s Radkou, aby s ní probrala Filipa. Ten vzápětí vytočí nejen Martina, ale také ji samotnou. Martinovi, jenž ho chce odvézt do školy autem, totiž uteče, ji pak drze odpálkuje po telefonu. Ve škole Filip drsně setře také Martinu, která se s ním snaží vycházet kvůli Snypovi. Ovšem Filip má v tomhle jasno… Jak to má nyní Filip se Snypem? Co se Veronika dozví od Radky? A čím Filip znovu namíchne rodiče?

Mário a Vendula opět spolu?

Nyklovi stále řeší otázku bezpečí. Lumír se svěří mámě, že nebýt alarmu, šel se včera podívat do pekařství, jestli tam náhodou někdo není, protože zaslechl podivný šramot. Je rád, že Vendula teď není doma sama, ovšem Nyklová na to má svůj názor. Mário se jí ani trochu nezamlouvá. Také Vendula začíná mít Mária dost. Byla by ráda, kdyby si co nejdříve našel práci a odstěhoval se… Jak Mário zapůsobí na Kamilu? Co hodně raní Vendulu? Jak na tom je Vendula doopravdy? A proč se Světlana chytne s Lumírem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz