Ulice 5.12.2017 - 3357. díl - Mikuláš u Šímy

Dnes večer se to bude v ulicích opět hemžit Mikuláši, čerty a anděly. Také v Ulici se tahle trojice objeví, a to ne ledajaká. Pomalu osmiletý Šíma už je velký kluk, kterého nějaký čert nemůže rozházet. Moc dobře totiž ví, jak to chodí a kdo se ho pokoušel vloni vystrašit. Tentokrát to ale bude přeci jen trochu jinak. Aleš, nový partner Šímovy mámy, totiž vymyslí takového Mikuláše, že na něj Šíma hned tak nezapomene. A nebude sám… Kdo si letos zahraje na čerta, anděla a Mikuláše? A kdo si tuhle tradici prodlouží až do následujícího večera?

Aleš ráno přijde ke Gábině s čerstvými koláči ke snídani, jako by se mezi nimi nic nestalo. Gábinu tím docela zaskočí, ale Šíma ho hned nadšeně vítá. Když mu Aleš slíbí, že se odpoledne přijde podívat na jeho zápas, je Šíma v sedmém nebi…

Gábina má stále plnou hlavu práce a salonu. Naplno se vrhla do příprav happeningu, aby o sobě dala vědět. Úplně zapomene na dnešního Mikuláše, kterého jí náhodou připomene Veronika díky nadílce z pekařství. Gábina hned začne Mikuláše shánět, ovšem takhle na poslední chvíli má docela smůlu… O jakého Mikuláše se jí nakonec postarají Aleš se Šímou? Čím Aleš zaboduje u Landové? A jak to Aleš a Gábina spolu mají?

Anča chce druhou šanci

Anču mrzí zrušená schůzka a hlavně Evženovo odmlčení, a tak se mu pokusí zavolat. Bohužel neúspěšně. Začne mít proto obavy, že jí Evžen už další šanci nedá. Zuzana ji okamžitě povzbudí, že to tak horké to snad nebude. Evžen se Anče později opravdu ozve, přesto to dopadne jinak, než jak Anča doufala… Proč Evžen Anču odmítne? Na čem se nakonec dohodnou? A co naplánuje Bedřich?

Věrčin radikální krok

Márův táta se dnes objeví v obleku a kravatě, což je velký nezvyk. Márovi vysvětlí, že jde za advokátem, kterého mu našla Karla, tak by rád udělal dobrý dojem. Mára to ocení, snaží se ho před schůzkou povzbudit. Dost ho ale zaskočí zprávy z domácího bojiště jeho rodičů. Přestože to neměl zpočátku v úmyslu, začne to sám řešit… S čím se mu svěří táta? Co Lubošovi hrozí? Jak se teď k němu chová Věrka? A co je už docela přes čáru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz