Ulice 7.12.2017 - 3359. díl - Milošovy zlepšováky pro mimina

Tři muži a dvě nemluvňata je jasná přesilovka ve prospěch zasloužilých otců. Tentokrát však bude mít trojice tatínků plné ruce práce, protože nemluvňata opět předvedou, jak nevyzpytatelná občas dokážou být. Na ostříleného pardála Miloše Knoblocha si ale nepřijdou. Ten je připraven na vše. Jenže ne všechny zlepšováky, které vymyslí, jsou pro mimina to pravé ořechové… Jak si Bedřich, Miloš a Franta poradí s malou Ladou a Chrisem? A jakým zlepšovákem Miloš hodně překvapí Bedřicha?

Miki odchází od Matěje

Matěj a Miki mají ve firmě pořádnou honičku. Ani jeden z nich se o adventu nezastaví, Miki často pomáhá Matějovi i ve skladu. Matěj dnes ale zběsilé pracovní tempo přeci jen na pár hodin přeruší. Kupuje totiž firemní auto, což Miki s povděkem kvituje. To ale netuší, jaké auto si Matěj vyhlédl…

O adventu mají nezvykle napilno i David, Ota a Tereza. Přestože se zdá, že si David a Tereza dnes vyšetří po vyučování čas pro sebe, Kalina jim změní plány. Zruší program, který měl, aby mohli s Davidem dál pracovat na jeho učebnici. Na rozdíl od nich čeká Matěje mnohem příjemnější odpoledne. Pro přetaženého Mikiho je však právě tenhle Matějův úlet poslední kapkou… Co Mikiho namíchne nejvíc? Co Matěj navrhne Lucce? A čím Ota překvapí mámu?

Tři muži, dvě nemluvňata

Franta posílá fotky z Mikuláše Skyler, které se už hodně stýská. Franta přizná Bedřichovi, že i jemu již Skyler velmi chybí. Nemůže se dočkat, až konečně přiletí. Pro Bedřicha má ale Franta i dobrou zprávu, a právě od Skyler. Napadne ji totiž, že by na Vánoce přiletěla za nimi, takže by je strávili společně v Praze. Franta to vzápětí zavolá i Anče, ovšem její reakce se nedá s tou Bedřichovou vůbec srovnávat. Přestože pro Bedřicha začne den na výbornou, odpoledne se mu to nečekaně zvrtne. Zachraňovat ho přijede dokonce i Miloš… Co se stane? Jak si Miloš a Bedřich poradí s nemluvňaty? A s čím se Evžen svěří Anče?

Střet Aleše a Mastného

Aleš se chová jako ten nejúžasnější a nejstarostlivější partner pod sluncem. Gábině, která toho má před plánovaným nedělním happeningem až nad hlavu, donese do salonu oběd a ještě jí i navrhne, že se odpoledne postará o Šímu, aby si ona mohla v klidu dodělat, co potřebuje. To potěší nejen Gábinu, ale později i učitelku Landovou, která přijde na pravidelné doučování… Na čem se Landová dohodne s Alešem? Čím Aleš namíchne Mastného? A čím překvapí Gábinu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz