Ulice 8.12.2017 - 3360. díl - Sex Davida a Terezy ve škole

Není snad zamilovanější pár v Ulici, než jsou David a Tereza. Přestože spolu chodí už pár týdnů, stále se nemůžou nabažit jeden druhého. Má to ale malý háček – na schůzky mimo školu není čas. S tím se ti dva ovšem nehodlají smířit, zvláště když vzájemná přitažlivost je tak velká, že se to už prostě nedá vydržet. Už brzy zjistí, že fyzikální kabinet je přímo ideálním místem na zašití, jenže tentokrát se chybička vloudí… Kdo a při čem Terezu a Davida vyruší? A jak z toho zamilovaný pár vybruslí?

Miky si to nerozmyslí

Matěj má dnes ještě více starostí než obvykle. Tereze se svěří, že mu s tím včera sekl Miki. Matěj by o něj nerad přišel, ke všemu pořád netuší, co Mikiho k odchodu z firmy vede. Tereza bráchovi poradí, aby Mikimu zvedl plat a dal mu najevo, že si jeho práce cení. Matěj doufá, že Mikiho přesvědčí i jiný argument…

Jen co se Matěj dozví, že jeho firma obdrží ocenění, okamžitě se sejde s Mikim, aby se s ním o radost podělil. Mikiho to sice potěší, ale na jeho rozhodnutí to nic nezmění. Ve firmě chce hned po Vánocích skončit… Co všechno a s jakým výsledkem Matěj udělá, aby Mikiho přiměl zůstat? A jak vybruslí Tereza a David z trapasu, kdy je ve škole vyruší při sexu Ota s žáky?

Gábina: Nečekané komplikace před happeningem

Gábina se nechala včera večer přesvědčit Alešem, aby se na práci už vykašlala. O to dřív dnes ale musí vstát, aby všechny resty dodělala. Před blížícím se happeningem toho má až nad hlavu. Přestože se zpočátku zdá, že vše klapne, později ji zaskočí nečekané komplikace. Kvůli vyhořelému rozvodu se ocitne bez proudu… Jak si Gábinu vychutná Květa? Kdo Gábinu zachrání? A proč si Gábina začne dělat starosti kvůli otci?

Robert zpracovává Adrianu

Robert ví, jak Adrianu oblbnout, aby ji dostal přesně tam, kde ji chce mít. Dnes se za ní zastaví s obrovskou kyticí, aby se jí omluvil, že na ni nemá v poslední době čas kvůli pracovním povinnostem. Adriana pro něj má hned velké překvapení. Aby spolu mohli žít, rozhodne se, že na něj nechá napsat polovinu jejich nového bytu. Roberta to hodně potěší, byť Adrianě namítne, že něco takového nechce, pokud s tím nebudou souhlasit i její děda a táta… Co si o tom pan Pešek a Evžen myslí? A s čím je Robert navýsost spokojený?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz